Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Ladić: Kunem se da sam prošao kroz zeleno svjetlo na semaforu!

nesreća (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
05.09.2010.
u 09:59

Dok policija u izvješću navodi da je izbornik mladih nogometaša najvjerojatnije Mercedesom prošao kroz crveno, on se kune da je nedužan

Dražen Ladić (47), izbornik mlade nogometne reprezentacije, jučer oko 1 sat u Zagrebu, prema policijskom izvješću, Mercedesom je najvjerojatnije prošao kroz crveno svjetlo i izazvao nesreću u kojoj je ozlijeđeno pet mladića, od kojih se 17-godišnjak bori za život. No Ladić se u izjavi za Večernji list kune da je prošao kroz zeleno svjetlo! Očevid nesreće trajao je oko pet sati, a policija će izvješće o nesreći poslati tužiteljstvu koje će odlučiti hoće li i kakva prijava biti podnesena protiv Ladića!

17-godišnjak kritično

Nesreća u kojoj su teško ozlijeđena trojica mladića – dva maloljetnika i 18-godišnjak te dvojica mladića lakše dogodila se na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice. Policija navodi da je Ladić Mercedesom E320 vozio Kačićevom u smjeru sjevera. Kada je došao do raskrižja s Klaićevom, najvjerojatnije je prošao kroz crveno i prednjim dijelom Mercedesa naletio na Renault Clio zadarskih oznaka, koji je vozio M. G. (20) iz Makarske.

Neslužbeno doznajemo da je troje očevidaca policiji potvrdilo kako je Ladić prošao kroz crveno na semaforu. Od siline udarca Clio, u kojem su uz vozača bili D. G. (19) iz Makarske te trojica Zagrepčana, A. M. M. (18) i dvojica maloljetnika (17, 16), odbio se o zaštitnu ogradu kafića Stara ciglana, zarotirao, udario Hyundai Accent, Peugeot 307 i Rover parkirane ispred kućnih brojeva 22 i 24 te se prevrnuo i zaustavio na suvozačkoj strani. Polcija je odmah pozvala vatrogasce da izvuku unesrećene. Najteže ozlijeđeni 17-godišnjak prevezen je u Kliniku za traumatologiju, a A. M. M. (18) i 16-godišnjak s teškim su ozljedama prevezeni u KBC Zagreb i KB “Sestre milosrdnice”. Lakše ozlijeđeni Makarani, pošto im je pružena liječnička pomoć, pušteni su kući. Ladić poslije nesreće nije tražio liječničku pomoć.

– Sve je sa mnom u redu, samo sam natučen – tiho je kazao Ladić, a prolazak kroz crveno oštro je demantirao: – Nema šanse, prošao sam kroz debelo zeleno svjetlo, kunem se.

Ladić potresen

Dodao je i kako je automobil stradalih mladića uništen jer su dojurili strahovitom brzinom.

Cijelo je jutro bio na telefonu s liječnicima i kad smo s njim razgovarali, zvali su ga iz bolnice da bi ga izvijestili o stanju ozlijeđenih mladića.

– Liječnik mi je rekao da nitko nije u životnoj opasnosti, čuo sam se i s mladićima koji nisu ozlijeđeni u nesreći, i oni mi kažu da je sve u redu – zaključio je Ladić i zamolio da više o tome ne govorimo:

– Teško mi je o tome govoriti.

Komentara 101

AU
aurora08
12:43 05.09.2010.

marko hr hehehehehe marko marko, paak ciji je vragu 24 ak ne vecernji, koga vraga onda oni prenose kad je to \"NAVODNO NJIHOVA INFORMACIJ\"???????????????????

MA
marko53
19:40 05.09.2010.

Kojih glupih komentara.Zašto se jednom Ladiću ne može desiti da napravi saobraćajni prekršaj.

LA
lalelu
14:21 05.09.2010.

cacic je ubio u prometu doje ljudi- pa nikomu nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije