Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK
Povratak na članak

Lacković prebolio koronavirus: 'Bolest je bila takva da je bilo trenutaka kad sam da sve to završi'

Da pitate one koji imaju srednje tegove koronavirusa, u trajanju od 7 do 14 dana, rekli bi – cijepite se ljudi jer ne isplati se kockati niti zdravljem niti životom, rekao je Lacković.

Komentari 8

NE
nemanatrag
05:29 20.11.2021.

Lektori pogledajte naslov....

VL
LE
LeonardoGoldman
00:31 20.11.2021.

Odmah se idem cijepiti. Ovaj me članak potpuno uvjerio u najveću opasnost ljudskog roda.

VL
DU
Deleted user
22:14 19.11.2021.

Kad bude bio ponovo bolestan od drugih društveno prihvatljivih najtežih opakih bolestina neka se sjeti korone, pa ce vidjeti koliko su te bolesti beznačajne,jer prezivio je najopasniju i najtežu bolest od kada je svijeta i covjecanstva,burbonska kuga je smijurija prema koroni.

VL
Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
07:08 20.11.2021.

Znam da je ovo sve reklama, ali mi ipak nije jasno kako je lik uspio težinu svoje bolesti povezati s necijepljenjem? Da si cijepljen, kako znaš da bi ti bilo bolje?

VL
Avatar DIXI
DIXI
08:27 20.11.2021.

Sve vrvi od pogrda kao covid maneken i slično. Čovjek dao ime u novine, potražite ga na Facebooku i zamolite za osobni razgovor da vam ispriča. Sigurno će se odazvati.

VL
2H
2Hitler
23:34 22.11.2021.

Prebolio sam covid i znam kakve su muke ali cijepit se neću plus toga operiro sam debelo crijevo i odrezali su mi 30 cantimetara crijeva i nosim stomu i dosta mi je slušanja tih stručnjaka i ubjegivanja sada bi potpisoo da me eutaniziraju jer mi život nema nikakvog smisla a svi ovi događaji majka priroda je odlučila da kazni covijecanstvo za njihova dijela bilo dobra ili zla a na kraju da sam zdrav nebi se cijepio

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
08:35 20.11.2021.

Sve je dobro i temp.i glavobolja i bolovi u mišićima,izgubljen okus i miris,ali kad dobiješ upalu pluća onda su tu veliki problemi,a pogotovu ako ovi covid doktori ne poduzimaju išta da vam barem bude malo lakše. Zašto odmah ne daju Medrol koji je meni npr.dosta pomogao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.