Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN SLUČAJ

Dobila 20 godina zatvora jer je sina nasmrt otrovala solju

Lacey Spears
Foto: Reuters/PIXSELL
09.04.2015.
u 22:58

Garnett-Paul (5) preminuo je u siječnju 2014. godine

Amerikanka Lacey Spears osuđena je na 20 godina zatvora jer je sina nasmrt otrovala solju, prenosi Lohud.com. Garnett-Paul (5) preminuo je u siječnju 2014. godine, oko tjedan dana nakon hospitalizacije. Spears ga je prisilno hranila visokim količinama natrija putem cijevi za hranjenje, a potom se o njegovim zdravstvenim problemima žalila na internetu.

Sudac Robert Neary rekao je da nije htio izreći maksimalnu kaznu jer je uvjeren da Spears pati od rijetkog Münchausenovog sindroma putem punomoćnika (MSBP), zbog kojeg osoba nanosi štetu osobi za koju se brine kako bi privukla pažnju.

- Ovo nije bio spontani ili nepromišljeni čin. To je bio ozbiljan i organiziran niz poteza koji stvarno potresaju savjest - rekao je Neary.

Spears nije pokazivala emocije nakon izricanja presude. Njezin odvjetnik Stephen Riebling rekao je da je nevina te je okrivio bolnicu za nemar, najavivši žalbu.

>> Nakon 22 godine u zatvoru oslobođena optužbe za ubojstvo sina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije