Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposli me u Banovini

Laburisti pitaju transparentima: 'Kako požderati 9575 kuna'

prosvjed,Banovina,Split
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/4
11.02.2014.
u 13:15

Riječ je o računu s ručka na kojeg je Gradonačelnik Baldasar sa suradnicima odveo ministra Sinišu Hajdaš Dončića prošlog tjedna.

"Zaposli me u Banovini" radni je naziv okupljanja Hrvatskih laburista ­ stranke rada pred zgradom Gradske uprave u Splitu. Reagirali su na taj način na zapošljavanje 30­-ak ljudi u Gradu Splitu za pola godine mandata SDP-­ovca Ive Baldasara, posebice se osvrćući na radno mjesto bivše tajnice SDP­a Split koja je dobila posao druge tajnice u Gradskom kotaru Lučac Manuš.

Primanje kod gradonačelnika nisu tražili. Poslali su mu dopis u kojem traže podatke o broju zaposlenih u Banovini u zadnjih 20 godina te koliko ih je posao dobilo u njegovom mandatu. Negoduju i zbog netransparentnog načina zapošljavanja. Laburisti su donijeli transparente "Baldasar je Kerum na kvadrat", "Jedan kotar, dvi tajnice" i "Kako požderati 9575 kuna".

Riječ je o računu s ručka na kojeg je Gradonačelnik Baldasar sa suradnicima odveo ministra Sinišu Hajdaš Dončića prošlog tjedna. ­ Teško je reći tko je bio gori, Kerum ili Baldasar ­ zaključila je Morović.

Ispred Banovine došao je jedino gradonačelnikov savjetnik za istočne kotareve, novozaposleni SDP-­ovac Gojko Čepo. Izrazio je zabrinutost kako više nijedan ministar neće doći u Split.

>>Baldasar: Surađujem s Kerumom, ali tko smeta drugima da surađuju sa mnom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije