Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepucavanje oko referenduma
Povratak na članak

Laburisti bi tražili ocjenu ustavnosti saborske odluke!

Prijedlog Nansi Tireli na sjednici Odbora za ravnopravnost spolova odbijen je glasovima SDP-ove većine

Komentari 5

GI
gismund
17:07 12.11.2013.

sramotno kako sve mračne sile žele onemogućiti građane da se izjasne jedinim demokratskim putem - referendumom - o pitanjima koja ih životno zanimaju!!!! sad bar znamo tko je protiv naroda i njegovog neotuđivog prava na neposredno odlučivanje!

VL
WO
wowwow1
16:23 12.11.2013.

Pa tko je tu lud? Laburisti nekidan glasuju za referendum, a sad bi poništili tu odluku?! A zanimljivo je i kako su sad svi stručnjaci za Ustav, kao ova iz HNS-a. Tako nas je lijepo obavijestila da je pitanje "nerazumno, nehumano, protuustavno i diskriminatorno". Jedino što je nerazumno, nehumano i diskriminatorno u svemu ovome je da njena stranka, koja samostalno vjerojatno ne bi prešla izborni prag, ima 15ak zastupnika i nekoliko ministara!

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
16:28 12.11.2013.

VL kako je stradali maloljetni dragovoljac domovinskog rata. Hoće li preživjeti???? O nastranostima pojedinaca pune novine, a o našem Robertu Soldo.

VL
BL
bellator luminis
17:44 12.11.2013.

Što oni laprdaju, 750.000 ljudi je za referendum i u čemu je problem? Pitanje je o braku kao zajednici i nema nikakve veze sa manjinama i njihovim pravima, pa kaj bi oni htjeli? Nek si smisle naziv za svoje zajednicee i odlepršaju više sa svojim nebuloznim zahtjevima!! Ustavni sud ako popusti njihovim nebuloznim zahtjevima će dokazati da je u banani kao i naši političari!!

VL
PE
perica
17:57 12.11.2013.

Ovo nije istina, ja sam laburist i laburisti su se jasno izjasnili za referendum, svako neka glasa po svojoj savjesti, ja ču glasati za a vjerujem i velika većina građana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.