Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo za akciju

Labud nepomično ležao u ledu Bosuta, spasili ga HGSS-ovci

spašavanje labuda (1)
Foto: GSS
1/3
14.12.2012.
u 14:17

Da HGSS ne pomaže samo ljudima u nevolji, već je spreman pomoći i nesretnim životinjama, pokazuje posljednja akcija HGSS-a Vinkovci

Da HGSS ne pomaže samo ljudima u nevolji, već je spreman pomoći i nesretnim životinjama, pokazuje posljednja akcija HGSS-a Vinkovci čiji su članovi iz ledom okovane rijeke jučer poslijepodne od sigurne smrti spasili labuda, izvijestili su spasioci na svojim internetskim stranicama. 

Dojava o labudu zarobljenom u ledu na rijeci Bosut u Rokovcima u HGSS-ovu stanicu Vinkovci stigla jučer oko 14 sati. 

Dolaskom na teren spasioci su utvrdili da se 15-ak metara od desne obale i 30-ak metara od mosta u rijeci nalazi labud koji nepomično leži u ledu, ali daje znakove života.

– Brzom intervencijom uspjeli su osloboditi nesretnu životinju koja se nakon toga nastavila samostalno kretati po zamrznutoj rijeci. Ovo je bila prilika da se još jednom pokaže spremnost HGSS-a koji u svim prilikama pomaže ne samo ljudima nego i životinjama. Akcija je završila u 17.05 sati povratkom u bazu u Vinkovcima, izvijestio je Zlatko Becić iz HGSS-a. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar whitesox
whitesox
14:31 14.12.2012.

bravo dečki!nek netko u državi radi svoj posao uspješno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije