Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar pas

Labradorica otišla u šetnju i vratila se s vrećom marihuane

labradorica Miley
02.04.2016.
u 00:15

Uobičajeni odlazak u šetnju crne labradorice Miley iz američkog Jones Countya u državi Mississippi završio je u najmanju ruku neobično. Miley se otišla prošetati po susjedstvu i obaviti nuždu kao što svakog dana radi, no ovog puta kući se vratila s vrećom punom marihuane, piše Huffington Post. Vlasnik je odmah pozvao policiju koja je utvrdila da je u vreći marihuana čija vrijednost na ilegalnom uličnom tržištu prelazi nekoliko tisuća dolara. Labradorica je dobila i službenu pohvalu policije čija istraga o vlasniku zabranjenog paketa još traje.

– Izuzetno smo zahvalni našoj labradorici Miley koja se pokazala pravim borcem u borbi protiv kriminalaca. Istraga još traje jer imamo mali problem u dobivanju informacija od Miley kako bismo doznali kuda se šetala – u šali je izjavila glasnogovornica policije Allyson Knotts.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije