Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uporni prekršitelj

Labinjanin sa 4,22 promila tri puta izletio s ceste i nastavljao vožnju

očevid, pucnjava, prometna (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
27.09.2012.
u 12:44

Dvaput je sletio s kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se vratio na kolnik i nastavio vožnju. Ubrzo je opet izletio s ceste i prednjim dijelom udario u kamen, no ni to ga nije zaustavilo

Prometnu nesreću koja se dogodila u srijedu oko 14.35 sati na području Labina, u kojoj srećom nitko nije ozlijeđen, uzrokovao je vozač kojemu je je policija izmjerila čak 4,22 promila alkohola, javljaju iz PU istarske.

Taj je 47-godišnjak iz Labina, upravljajući Citroenom pulskih oznaka cestom Pula – Rijeka, u mjestu Donišnice u desnom zavoju automobilom dvaput sletio s kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se vratio na kolnik i nastavio vožnju. Ubrzo je opet sletio s ceste i prednjim dijelom udario u kamen, no ni to ga nije zaustavilo.

Vožnjom unatrag ponovno se vratio na cestu i zaustavio na suprotnoj strani kolnika gdje je prednjim dijelom automobila udario u stražnju bočnu stranu VW-a njemačkih oznaka kojim je upravljao 26-godišnji Nijemac. Unatoč svemu Labinjanin je uporno želio nastaviti vožnju, no policija ga je spriječila i odvela na trežnjenje u policijsku postaju Labin. Na nadležnom prekršajnom sudu slijedi mu optužni prijedlog zbog više prekršaja.

>>Vozio sa 3,34 promila pa se zabio u rubnjak nogostupa

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:17 27.09.2012.

Hm Preko neke normalne koncentracije alkohola u krvi, trebalo bi ljude koji u takvom stanju voze, trpati u zatvore do otriježnjenja i oderati ih ne samo novčano nego i krivično, jer to više nisu vozači nego zvijeri i ubojice.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
16:23 27.09.2012.

Sve ok, ali priča ide oko nekakvog Citroena, a fotografija prikazuje Audi Q? tipa inače treba i u zatvor jer je ovime radio opće opasne radnje smrtonosnim oružjem. Dođe na isto kao da je pucao okolo takav pijan pištoljem-ovime jee čak učinio veću štetu.

MA
martin123
20:23 27.09.2012.

Posto doticni gospodin vozi Q7 i sigurno je neki paresa, nista mu se nece dogodit.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije