Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kviz potjera dokazuje tri stvari, a jedna od njih je da Tarik Filipović uvijek ima postojanu frizuru

Tarik Filipović
Anto Magzan/PIXSELL
16.04.2014. u 14:00

Sinoćnje su središnje informativne emisije nacionalnih TV kuća mogle, nažalost, stati pod jednu egidu - crna kronika.

Sinoćnje su središnje informativne emisije nacionalnih TV kuća mogle, nažalost, stati pod jednu egidu - crna kronika. Količina sumornih vijesti koje su nam servirali, posebice u Dnevniku Nove TV predvođeni Andrijom Jarkom, a svi znamo da od kud se Andrija javlja više trava ne raste, vodi ravno u depresiju. Slučaj Paravinja, prepucavanje oko otrovnog požara u Gradskoj skupštini, ukidanje inspekcije u Dinamu, opsadno stanje u Ukrajini, pad investicija od 60 posto...slobodno nastavite niz željenim redoslijedom, skor će u svakom slučaju biti negativan.

Ovako grogirane lošim vijestima u predsuicidalno stanje gledatelje dovode pak emisije koje se serviraju nakon "informativki". Prime time na HTV 1 rezerviran je za Potjeru koja je u početku bila dobar kviz. Posljednjih par epizoda pokazuje pak tri stvari svekolikom gledateljstvu: a) da znamo premalo nebitnih stvari, b) da znamo previše nebitnih stvari i c) da je Tariku Filipoviću frizura uvijek postojana.

Kako god okrenuli, opet nije dobro. Ako ne testirate svoje (ne)znanje ne preostaje vam drugo nego da gledate u - sapunice. Turske su još možda i korisne jer bar imate osjećaj da učite strani jezik, ali domaće, s primjerice "wanna be" dubrovačkim narječjem, čist su gubitak vremena. A i živaca. Ako vas sve to ne uspije udaljiti od malih ekrana, oko ponoći možete dočekati i emisije vrijedne gledanja. Poput recimo Sexa i grada. Jest da je riječ o reprizama repriza, ali, uistinu, uvijek i iznova gledanje Carrie&Co ima, ne samo terapeutski učinak na crnim mislima opterećen mozak, nego i poantu.

MINUS

Sanja Doležal tako ležerno srče kavu u Dobro jutro Hrvatska da nam ne preostaje drugo nego čekati da na ekranima osvane s viklerima i u kućnom ogrtaču

PLUS

Emisija Top Gear primjer je kako u pola stane puno zanimljivih informacija i adrenalina. Ne samo za ljubitelje svijeta oktana

>>Ne treba štedjeti Vidoševića samo zato što dobro podnosi zatvor

Komentara 6

XA
xaron
17:36 16.04.2014.

Kod Tarika funkcionira jedino frizura, sve ostalo je treća liga.

M3
Miške 3
16:38 16.04.2014.

Tariku svaka ćast, ali taj kviz nisam gledao niti jedanput niti jednu minutu. To su kapitalističke gluposti.

VL
vlaser
18:09 16.04.2014.

pokusavam izbjeci tarikove i kvizove i glume. vidis jedan njegov show ili predstavu i to me odmah podsjeca na " groundhog day" sve opet "politikli korekt" ali gluma isti kalup, cak i kad nije niti u predstavi ili kvizu ili ili privatnom zivotu. za mene on VAZDA GLUMI u shovu niti u glumi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije