Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVNO I EDUKATIVNO

Kviz o jeseni: mnogi će pasti kao listovi na pitanjima u ovom “laganom kvizu”

Kwizard
23.09.2022.
u 17:57

Pitanja prate lekcije i sadržaj prema kurikulumu i udžbenicima, a osim školskog gradiva obrađuju se različite zanimljive društvene teme.

Jesen je stigla, lišće počinje mijenjati boju a neke životinje počinju tražiti hranu za zimu. Prije nego što lišće padne na tlo biti će crveno, žuto, narančasto i smeđe.  Neke životinje, poput vjeverica, kreću sa skupljanjem hrane i spremaju je kako bi imale dovoljno za zimu.

U međuvremenu skupljajte znanje u zabavnom kvizu koji vam donosi Kwizard.hr platforma s kojom školarci uče uz kviz. Da naučene školske lekcije ne ispare brzo iz glave, uz Kwizard mogu učiti i provjeriti školsko gradivo. A svi znamo da je neke lekcije ipak dobro ponoviti. Uz malo Kwizard magije platforma kreira kviz sa nasumičnih 10 pitanja za svaku lekciju, a uz točan odgovor odmah dobiješ i objašnjenje. Testiranje i učenje u jednom, ma odlično!

Pitanja prate lekcije i sadržaj prema kurikulumu i udžbenicima, a osim školskog gradiva obrađuju se različite zanimljive društvene teme.

Kwizove možeš rješavati koliko god želiš jer svaki put dobiješ nova pitanja za provjeru znanja. Zato odaberite predmet i lekciju te kwizajte neograničeno. Kwizamo se!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije