Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutina

Kutinski gradonačelnik se ispričao zbog neočišćenih prometnica

'25.08.2011., Kutina - Kutinski gradonacelnik Davor Zmegac(HSLS).(ARHIVA) Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
04.02.2012.
u 19:20

Žmegač je najavio kako će se tijekom vikenda utvrditi i pokrenuti ugovorene kazne za izvođača radova jer nisu očistili snijeg

Kutinski gradonačelnik Davor Žmegač (HSLS) javno se ispričao danas svojim sugrađanima zbog zakašnjele reakcije i nedovoljne kvalitete čišćenja prometnica od snijega od strane ugovornog izvođača radova zimske službe na području Grada Kutine.

Žmegač je najavio kako će se tijekom vikenda utvrditi i pokrenuti ugovorene kazne za izvođača radova te, ukoliko su stečeni uvjeti sukladno Ugovoru, pokrenut će se postupak raskida Ugovora s izvođačem radova. Središte Kutine danas je praktički bilo u potpunosti neprohodno, jer snijeg nije bio čišćen s većine prometnica.

Iz Gradske uprave su najavili kako će danas i sutra dodatnim angažmanom normalizirati stanje svih prometnica kako bi radni tjedan mogao krenuti sa što manje problema u prometu. Također se, zbog zimskih uvjeta na području Grada Kutine, neće naplaćivati korištenje parkirališta najmanje do srijede.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dariodario551
dariodario551
07:34 05.02.2012.

Možda gosn.Žmigavac ćeka poćetak ljeta ! Ipak je ugodnije čistiti snijeg na +20, nego na -20

OM
omer
09:44 05.02.2012.

Zna se što sljedi nakon takvog propusta, nije tu dovoljno gradonačelnikovo ispričavanje kazniti njega što nije odmah zatražio pomoć drugih izvođaća radova a ovom koji nije izvršio dobro plačen posao odmah otkazati i kazniti ga.

VE
Vexans
20:33 04.02.2012.

Gosp. gradonačelniće,kao da vam je ta gnjavaža dobro došla!Vidite dragi sugrađani da gradska vlast vodi brigu o ekološkim i komunalnim problemima grada!?Ma dajte gosp.Žmegač!Kada ćete iznijeti relevantne podatke o ukupnom zagađenju zraka u gradu Kutina?Svi smo svijesni kompleksnosti aerozagađenja...no više od svega trebamo istinu! Roditelji moraju sami odlućiti žele li živjeti sa svojom djecom u takvom i takvom zagađenom zraku ili ne.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije