Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća blokada imovine
Povratak na članak

Kuštrak se riješio tri nekretnine, a Lučić prenio čak 100.000 obveznica

Imovina je blokirana svim osumnjičenicima, a pod blokadom je i račun ŽDO-a

Komentari 8

DU
Deleted user
20:23 29.12.2017.

to su sve likovi..u prvom ili drugom kolinu..sumskih judi..iz 45..namazani stotinama masti ..koji su samo uzimali i krali..useljavali i privatizirali tudje..i to nazvali nacionalizacija..tako da ovo sa blokadama ..nema smisla..jer sve stoji i ceka ih..drzava..to treba staviti u opticaj..i podiliti sirotinji..neka se nahrani.

VL
Avatar tituš
tituš
19:40 29.12.2017.

Koliko je Kuštrak ili taj netko na koga je prenio nekretnine platio poreza. Ako je inkasirao lovu, blokirati mu je!

VL
Avatar anlaser
anlaser
20:42 29.12.2017.

Kakvo mazanje očiju .Tu se nadotežete za 100 -200 tisuća kuna a pokradene su milijarde. Niste u stanju riješiti tko je od dvoje, troje ljudi potpisivao putne naloge u saboru a igrali bi se istražitelja za milijarde. Trebalo bi vam svima uručiti otkaze zbog nesposobnosti. Zna se tko je šta imao 92. pa neka se samo prati trag novca i vidi tko je koliko platio poreza. Zatvori bi bili puni novokomponiranih lovatora ,biznismena ,političara i poduzetnika.

VL
BF
bf2
23:20 29.12.2017.

u pravnoj državi ne bi trebalo biti moguće ilegalno stečenu imovinu ili imovinu koju se treba zakonskim putem zaplijeniti zbog nedjela počinitelja jednostavno prepisati na nekoga i tako ju uredno zadržati...naravno, osumnjičenima su dali i više nego dovoljno vremena da se osiguraju...toliko o pravnoj državi

VL
NV
NV
20:12 29.12.2017.

Kome je bilo u interesu uništit,oteti i dati netkom strancu najveću tvrtku na balkanu a time i tržište tek će se vidjeti.

VL
DU
Deleted user
20:37 29.12.2017.

Niste napisali sve. Samo dva dana nakon kavice s Martinom Dalić, Damir Kuštrak u ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine potpisao ugovor o darivanju stana u Zagrebu sa svojom suprugom Zvjezdanom. U slobodnom prijevodu, krenuo je u akciju prebacivanja vlastite imovine na druge osobe, jer je dva tjedna kasnije, prema pisanju portala Index.hr, realizirao i prodaju nekretnina na Virju. Bio je to slučajan susret, nije bilo niti moguće, niti potrebno praviti se da ga ne poznajem, pokušala je prije mjesec i pol dana potpredsjednica Vlade Martina Dalić uvjeriti javnost u bezazlenost svog ispijanja kave s jednim od osumnjičenika u aferi Agrokor, Damirom Kuštrakom.

VL
GV
golub Vaso
20:21 29.12.2017.

drugarica Dalić im dala signal što da rade

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.