Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zakoni Ministarstva uprave
Povratak na članak

Kuščević 500 radnih mjesta u državi svodi na 60

Kolumne i tekstovi koji su probijali put prema međunarodnom priznanju

Komentari 9

LU
lunar777
10:48 14.01.2019.

Bude Lovro spustio broj potrebnih potpisa za referendum ali će staviti ograde da ne smijemo provoditi referendume za izmjene izbornog sustava, da Pupovca ne smijemo dirati, vjerojatno se po novom Kušćevićevom tj HDZovom pravilu ne bi mogao provesti referendum za hetero brak i slično.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:28 14.01.2019.

HE HE, pa kome laže ovaj nadasve inteligentni moron? Ni jedan neće biti otpušten, uprava će i dalje biti prepuna stranačkih morona poput njega.

VL
DU
Deleted user
09:35 14.01.2019.

Je ovaj Kurčević sposoban ministar, takav se još rodio nije. Ma pogledajte samo koja inteligencija isijava iz te face i iz tog pogleda.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:15 14.01.2019.

Hm, spali smo na državicu od sto tisuća normalnih djelatnika i devetsto tisuća uguza, uhljeba, ukruha, rodijaka, kumova, njihovih sinova. A jednina nevolja je da je ovih sto tisuća staro i nesposobno za bilo što i bilo gdje započeti, a ovih devetstotisuća su mladi i traže svoje timove, ekipe i ostale organizirane skupine, - kojima će komandirati na daljinski ili iz jacuzzija. Dakle, gledajući Kuščevića, osječajući tu nevjerojatnu inteligenciju i hrabar potez, sveopći zaključak je, - najebali smo brate skroz.

VL
NA
navijeke
10:51 14.01.2019.

Konačno!! Vraća se sustav rada koji je Račan razvalio kad je pod krinkom detuđmanizacije krenuo uništavati Hrvatsku koju nikad nije želio.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:36 14.01.2019.

rijetko tko kuži krajnji cilj ovih izmjena. režu se značajno mogućnosti uhljebljivanja zaslužnika iz raznoraznih koalicija. neće više ni jedna mala stranka moći računati na masna primanja za svoje ljude. inače, hdz je do 99-e imao već takav sustav, al ga ja račan 2000-e razbio i uveo 'promjene'. sjetite se, nije više polupredsjednički sustav, nema više županijskog doma sabora.. al su zato ministarstva krcata stranačkim ljudima. koji blokiraju jedni druge, ovisno tko je na vlasti. jedni se pritaje pa iskrsnu kad 'njihovi' se vrate na vlasti i tako u krug. nema tu budućnosti ni uspjeha sve dok ne bude jedna osoba na čelu ministarstva čisto službenička, nesmjenjiva. dođe novi ministar i ne treba dovoditi svoju svitu, šefu ministarstva samo daje naloge i upute što i kako želi da se radi i napravi. ako želi da se zakon taj i taj promijeni u tom i tom dijelu, službenici to moraju odraditi tako kako je naređeno. ako nešto ne valja u ministrovom prijedlogu i željama politike, trebaju jasno reći što može, a što ne i zašto. zato su i položili državni ispit i zato prave regulativu. ovo što kuso radi nije loše, samo nek to napravi do kraja. a na snagu stupa sa prvim narednim izborima! tu je finale, i čišćenje od svega što su do sada krpelji uhvatili. fora je da ovo sdp nije mogao napraviti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.