Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI POKRAJINSKI IZBORI
Povratak na članak

Kurzovi 'narodnjaci' nakon 14 godina ponovno osvojili Štajersku

Analitičari tvrde da je jasan minus u glasačkoj kutiji FPÖ-a jasna poruka birača u Štajerskoj koji su dali do znanja krajnjoj desnici da neće honorirati njihove skandale i razne afere, kako na pokrajinskoj tako i na saveznoj razini

Komentari 3

WI
wimniannannia
20:43 24.11.2019.

Krajnja desnica je sasvim legitimna politicka opcija u demokraciji, isto kao i sve ostale ideologije od krajnje ljevice do krajnje desnice. Tko siri mrznju prema krajnjoj desnici u DEMOKRACIJI, taj je fasista, a ne krajnja desnica koja ima pravo naa svoje mjesto u demokraciji. Krajnju desnicu se ne smije mijesati sa fasistima/nacistima, fasisti su upravo oni koji im brane da postoje u demokraciji.

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
00:55 25.11.2019.

Jasno je, sve je to sviranje Kurza

VL
MM
Marljivi mrav
00:37 25.11.2019.

Ovo je škakljiva situacija, kako če Kitarović primiti Kurza? Problem!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.