Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priprema za summit
Povratak na članak

Kurz želi da glavne teme sastanka s Merkel budu jače granice EU-a i Afrika

Kurzov put u Berlin dio je priprema za neformalni summit čelnika EU-a planiran za četvrtak u Salzburgu

Komentari 6

KA
KaraMarko
14:24 16.09.2018.

Jos nepune 2 godine i baba je na dozivotnom odmoru poslije novih izbora u Njemackoj...tako da ne vidim zasto bi se i pricalo sa njom vise

VL
PR
prajdali100
14:46 16.09.2018.

Ovo je katastrofa !!! Baba je veliko zlo a Kurc je ko fol nedefiriran, nazovi desničar, Soroševac, veliki vučićev prijatelj.... Erdogan ga " obožava" !!!!!!! Kakav je to tip !!?

VL
LU
lunar777
13:40 16.09.2018.

Frontex je kukavičje jaje globalista, zašto zajedničko upravljanje kada države same mogu najbolje štititi svoje granice. Pod tim zajedničkim upravljanjem se misli na provođenje politike Merkelice, Soroša i sličnih.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:32 16.09.2018.

Zasto svi idu u Berlin i Pariz po instrukcije, s ne u Budimpestu ili Prag?

VL
PL
@ploto@
14:12 16.09.2018.

Kurz je još jedno sorošvo ubačeno kukavičje jaje.Tako to biva kad Soroš i kazarska bratija pokupuju ljude koje onda ubace u sustav.

VL
DU
Deleted user
16:21 16.09.2018.

Frontex moze djelovati samo na vanjskim granicama Evrope. Sve ostalo je oduzimanje suvereniteta drugih drzava i vlastite kontrole nad svojim granicama. Uporno se zele stvoriti ujedinjene Evropske drzave bez granica, suvereniteta, drzavnog , kulturnog i vjerskog identiteta sa jednim Evropskim diktatorom Na vlasti i sistemom policijske drzave. Takav EU ne treba nikome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.