Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.226 NOVOZARAŽENIH
Povratak na članak

Kurz se nada masovnim testiranjem izbjeći daljnja 'zaključavanja' Austrije do cjepiva početkom 2021.

Mi imamo s pet farmaceutskih tvrtki predugovore. Uvjeren sam da će se prvi ljudi moći cijepiti već u prvom kvartalu slijedeće godine. Mislim da će se mnogi prijaviti, kako bi ponovno mogli normalno živjeti, kazao je

Komentari 4

DU
Deleted user
17:34 22.11.2020.

Ne sviraj kurzu... Sa tim masovnim testovima ne može se niš drugo dokazati doli da je 1% testiranih pozitivno... Tako je bilo u Slovačkoj, tako je bilo u Južnom Tirolu, tako bu inu Austriji. I osim kaj se bacilo 50 milijuna. eura u vjetar, sve bu isto. Ovo je dokaz da politika panično traži izlaz iz njasra koje je napravila!

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
17:22 22.11.2020.

Vidi Kurtza.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:43 22.11.2020.

Važno da na Schengenu ostane žilet žica koja brani zaključavanje europske kulture od domoljubnog jasenovackog balkanizma i islamskog al kaida radikalizma jer takvi divljaci su za Europu opasniji od Covid-19.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.