Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITISAK NA EUROPU
Povratak na članak

Kurz otvaranje granice izbjeglicama nazvao "napadom Turske na EU i Grčku"

Na konferenciji za novinare koju je održao nakon sastanka s ministrima unutarnjih i vanjskih poslova i obrane rekao je kako val izbjeglica postoji samo na kopnenoj granici Turske s Grčkom ali ne i s Bugarskom, za što je rekao da nije slučajno.

Komentari 9

DU
Deleted user
12:38 03.03.2020.

Kurz je događanja na Grčkoj granici nazvao pravim imenom.Napad Turske na Grčku i EU.Konačno je netko događanja nazvao pravim imenom gdje se umjesto raketa koriste ljudi.Valjda čemo u budučnosti tko sve podržava Tursku u ovom zločinu .Valjda će se i to objelodaniti.

VL
DU
Deleted user
12:47 03.03.2020.

Minska polja rjesavaju sve probleme

VL
ZB
Zoki-Bijela
13:59 03.03.2020.

Tjeraj ih Kurtz_om

VL
Avatar intimus500
intimus500
12:33 03.03.2020.

"Kurz otvaranje granice izbjeglicama nazvao "napadom Turske na EU i Grčku"" ...dobro jutro

VL
Avatar southman
southman
12:18 03.03.2020.

Tako je Kurc ! Jedino Kurc ima m.da !

VL
XA
xaron
02:54 04.03.2020.

Hvala Kurtzu.

VL
CR
CROLINDA
12:45 03.03.2020.

sotnisti iluminati i NWO - na djelu je globalistički totalitarizam i nasilje upravljačke masonerije (Merkel, Makron…….) -ovo je invazija režirana s ciljem islamske okupacije Europe - sve muškadija u najbješnjim godinama - halo - neka ovi plaćenici i dezerteri idudu popravljati obnavljati i mijenjati svoje zemlje a ne nagrnuli u tuđe i to njima mrske zemlje i s malo je reći neprilagođenim ponašanjem - pa tko je ovdle lud - narod nije - nego politika i crkva također kontaminirana leftardskim tolerantizmom - ne zna razliku između dobrote i ludorije - je li humano prema našem malom napaćenom osiromašenom narodu nakrcat ove dušmane križa- primiti milijune tuđih dezertera i držat ih na povlaštenoj socijali i tetošit ih i kulturološki i vjerski prilagođavat nas domaćine njima - halo tko je tu lud - narod nije - nego politika i crkva i mediji

VL
HA
Hanok
13:29 03.03.2020.

Europa samo trazi pomoc od SAD-a kada zagusti, a onda se ponasa kur...i kada sve ide dobro. katastrofa. SAD se protivi Erdoganu od pocetka, a mi pametni smo ostali neutralni. Sada taj isti Erdogan radi sto mu je volja. Ako se ponovno trazi pomoc od Amerika, nadam se da nam posalju figu, jer nismo zasluzili bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.