Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA Merkel-Macronov plan
Povratak na članak

Kurz i škrci: Ne želimo poklanjati 500 milijardi eura za oporavak Europe

Njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Emmanuel Macron predstavili su fond spasa kojim bi najteže pogođenim državama u EU poklonili čak pola milijarde eura

Komentari 5

TH
than
22:08 23.05.2020.

A Talijani već digli silne milijarde kredita računajući i na ovih 500 milijardi. Što bi se reklo, rade ražanj, a zec u šumi. Uostalom, tko to želi davati pare u rupe bez dna sa juga kontinenta tipa Grčka, Italija, Španjolska, Hrvatska... Nisu to pare političara već poreznih obveznika. Uvijek na kraju dođemo na priču o cvrčku i mravu. Doduše, niti Nijemci nisu za davanje para. Merkel tu nešto muti da ne ispadne da neće, a sud u njenoj državi je stavio sve oko toga na "halt".

VL
Avatar Dokman
Dokman
11:14 24.05.2020.

U Mađarskoj i Poljskoj ima više vladavine prava nego na zapadu koji je moralno, etički i politički ruinirao.

VL
ED
edgar2
07:56 24.05.2020.

Jedan od problema je svakako da se zemlje poput Austrije, Švedske, Nizozemske i Danske sada mogu zaduživati po negativnim kamatama, tako da za njih ovo baš i ne izgleda kao "povoljna prilika" kao za zemlje poput Španjolske, Italije i sl..

VL
DU
Deleted user
21:48 23.05.2020.

Austrija ovisi o Europi dakle ako ne uložiš nećeš ni imati nisam upoznat dali Austrija proizvodi sve što joj treba .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.