Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavljanje migranata
Povratak na članak

Kurz: EU bi trebao kopirati Australiju

Jedan od problema jest to što afričke države ne žele primiti nikoga, posebno ako nema bilateralnog ugovora o prihvatu njihovih državljana

Komentari 12

QO
qoxo
11:25 26.03.2018.

Problem kojeg domaći muslimani a izgleda ni Nijemci još ne shvaćaju je taj da će uokliko ne dodje do rata u Njemačkoj islamsko glasačko tijelo ubrzo prevagnuti i potpuno demokratski izabrati nekog svog Erdogana koji će se popišati na Grundgesetz (Njem. Ustav) i uvesti smrtnu kaznu u Njemačkoj možda i za nevjernike ili one koji piju pivo. Ovisi o tome dali je ustao na lijevu nogu.

VL
KA
KaraMarko
13:42 26.03.2018.

To sam odavno govorio za Australiju...i u vezi imigracije ali i ekonomije...treba ih slediti samo tako...

VL
ST
Startrack
18:07 26.03.2018.

Dragomije dasu mlade snage sreda za vracanje odakle su dosli.

VL
ST
Startrack
18:04 26.03.2018.

Tako je. Slat ih na neki pusti otok u Atlantskom okeanu, pa ako hoce nek idu kuci.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
08:26 26.03.2018.

Ljudi iz Europe su poceli ici u Afriku stotinama gidina prije nego su Afrikanci poceli dolaziti u Europu. Priroda je cudo, kisa iz oblaka pada na zemlju i opet zavrsi u oblaku. Dok smo ih lovili u mreze I slali u Ameriku da rade mufte za bjelce bili su nam dobri, aaa,vrati koko sto si pozobala. Sad bjelci moraju da rade za njih..Oblacno ,kisa ce.

VL
IT
I-To
10:19 26.03.2018.

i on je teška Budala . I to kad priča ono on što kad nešto kaže misli da ne dobro za Europu a vido se da ne debelo plavi sa svojom fašistima u Europi nema što da traži.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.