Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar - Kitarović:
Povratak na članak

'Kurikularna reforma od strateške je važnosti za razvoj i budućnost Hrvatske'

Predsjednica smatra kako je krajnje vrijeme za postizanje širokog društvenog konsenzusa

Komentari 4

AN
antonelić
17:30 30.05.2017.

blago nama kad je dr.kolinda preuzela stvar u svoje ruke ... "pozorno ću pratiti " reče predcjednica i dodaje : "cjelovita reforma od strateške važnosti" , " investicija u budućnost" , "krajnje vrijeme za konsenzus i za prijanjanje poslu" ... ja se samo pitam što si naša kraljice dosad čekala sa bubanjem šakom po stolu ... ljudi koje si ti instalirala u vladu su dvaput stopirali kurikuralnu reformu (karamarko i plenković plus petrov) ... a ti se okolo vučeš po nekakvim višegradskim skupinama , trilateralama , trima morima , ogradama u washingtonu ... vrijeme ti istječe , hrvatska mladež bježi iz platonove pećine , uprkos tvome obećanju o blagostanju ...

VL
IB
iva.begovic
08:25 31.05.2017.

Koliko sam ja uspjela iščitati iz Predsjedničina životopisa, ona je u Rijeci završila srednju trgovačku školu jer gimnaziju nije uspjela upisati. Onda je otac odriješio kesu pa je otišla u USA na razmjenu. Nakon dvije godine tamo doista nije trebalo ni moglo biti problem završiti studij engleskog jezika. Ono što hoću reći jest da Predsjednica i obrazovanje "nisu na ti" i ne znam kaj se miješa u ono što ne razumije i što joj nije posao.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:10 30.05.2017.

Lijepoj našoj je svijetla budućnost (Raj zemaljski) osigurana, jer je sve u svoje ruke preuzela naša Vrhovníca Madona BBh, koja je bojovnica bez mane i straha. Njene aktivnosti doma i u svijetu uopće nemaju pandana u ljudskoj povjesti. Vjerodomoljubi trebaju samo pjevati hravtsku verziju Aleluje da odobrovolje našeg Hrvatskog Boga da energično potpori našu Ivanu hrvatsku u ostvarenju njenih nauma, kako doma tako i u svijetu:.... O dobri naš Hrvatski Bože tvoj vjerodomoljubni narod samo tebe i tvoju izaslanicu, našu Vrhovnicu Madonu BBh hvali i slavi! Alejuja, Aleluja, Aleluja...

VL
BU
Bubalamala
09:34 31.05.2017.

Preveliki je to zalogaj ako si krave dojio, traktor vozio, pločice lijepio a sad rješavati probleme kurikuralne reforme, nemoguča je to misija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.