Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska operacija u Afrinu
Povratak na članak

Kurdska enklava ruši savezništvo između SAD-a i Turske

Trumpova administracija upozorava turskog predsjednika da odustane od protjerivanja Kurda

Komentari 6

KO
kordunmoj75
11:15 21.01.2018.

Zaista je sve to zalosno,Kurdi kojih ima cca.30-50 milijona na svjetu nemogu dobiti ni pokrajinu,a recimo Kosovo ima 1 milijon zitelja sto u na kosovu,stoupo svjetu,pa dobilo drzavu,ili C.Gora ima 300 tisuca zitelja,a dobili drzavu,zaista smrdi.

VL
Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
10:14 21.01.2018.

Savez izmedju USA i Turske je srusen i prije toga. Cim manje saveza s USA tim bolje.

VL
5S
505.scrtom
20:05 22.01.2018.

Savezništvo između njih ubiti ne postoji.To je samo kvazi savezništvo zbog NATOa.Amerika niti nemože ostaviti kurde bez ikakve podrške jer bi to automatski značila potpora islamskoj državi.

VL
IB
ibiza
19:06 21.01.2018.

to nije fer ,a zasto sada nema reakcije kada se tuce po golorukim ljudima ,kada tuku Palestince onda se dize citavi muslimanski svijet ,a Kurdi su isto narod kao mi i ostali dali je tako ili ne, moglo se jeje mozda sijesti za stol i pricat a ne bombe bacat a kada Izrael se brani od provokacija onda uvijek je kriv ,sramota ali istina....toliko o pravdi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.