Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sirija
Povratak na članak

Kurdi prelaze Assadu jer ne podnose islamističke pobunjenike

Skup sirijske oporbe u Kataru teško će dovesti do ujedinjenja oporbe što traži Zapad

Komentari 7

Avatar tomislav21
tomislav21
12:38 05.11.2012.

koje su to zivotinje,heheheheheh alah ukber zaostali 500 godina.evo vam u sarajevu malo malo demonstracije podrske takozvanim pobunjenicima,okupi se ih pedesetak brada do koljena ai zene ili bolje receno nindze.

VL
JA
jajan
08:59 05.11.2012.

...kako grupa pobunjenika zaraslih u brade hladnokrvno ubija desetak zarobljenih Assadovih vojnika ....već viđeno u bosnu, rvacku, na kosovu, srbiYU.....

VL
ST
Stockholm
10:21 05.11.2012.

Totalan kaos u Siriji - svih protiv svih ... A svi slozno kolju kricane, kojih prakticno vise nema posle izgona krscana iz Homsa ... Gore nego u Bosni. Covjek se stvarno ne moze odluciti koga potpirati. Arapska posla.

VL
DU
Deleted user
14:12 05.11.2012.

ti bradati su domaci izdajnici,i strani placenici,koje amerika i zapad,posebno francuska i engleska masno placaju,da se svrgne Assad,ali izgleda da je Rus tu pobrko amerima inavziju na Siriyu,pa se ameri polako pokoravaju jacem od sebe.

VL
ZE
zeljkonl1
15:50 05.11.2012.

Situacija je vrlo prosta.Assad je morao biti svrgut po svaku cenu...I sad je Amerima jasno da su finansirali al Kaidu i ostale dzihadiste....iste one koji su im ubili ambasadora u Libiji.i ovaj pokusaj da se napravi vlada koja ce im biti sklona je naravno propao....fanatici hoce sve ili nista...dakle Ameri su se po ko zna koji put preracunali....Verovatno im je sada Assad bolja opcija,ali kako to objasniti svetu?

VL
XA
xaron
19:16 05.11.2012.

Assad je los, ali ovi sto ga smjenjuju su mnogo, mnogo gori. Ne znam sto bi se I jedna normalna osoba Hyksos umjesati u te Sirijske poslove.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:13 06.11.2012.

05.11.2012. u 10:21h Stockholm je napisao/la: Totalan kaos u Siriji - svih protiv svih ... A svi slozno kolju kricane, kojih prakticno vise nema posle izgona krscana iz Homsa ... Gore nego u Bosni. Covjek se stvarno ne moze odluciti koga potpirati. Arapska posla. ::::::::::::::::::::::::: Ti si plaćen po postanoj laži ili što? Sirijski Kršćani su ravnopravni pripadnici sirijske vojske, čak što više, u bombaškom napadu prije par mjeseci među ubijenim generalima je bio i ministar obrane koji je (gle čuda) Kršćanin. Uz Kršćane sirijsku vojsku čine redom, Suniti, Šijiti, Alaviti, Kurdi...brojni drugi kako vjerski tako i nacionalni pripadnici , koji se svi zajedno bore protiv sila tame ubačenih preko američkih vazala u Siriju......Ne kužim kako možeš u eri ultrabrzih komunikacija, uporno lagati o zemlji u kojoj su pače, radili brojni Hrvati i koji znaju tko je tamo "koljač" a tko brani svoju zemlju....barem danas posebno laži imaju "kratke noge"....da li je u Libiji demokracija? da li u Iraku? jesu li našli "zabranjeno oružje"? ubijaju li svatove po Afganistanu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.