Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupujete montažni bazen? Ovi savjeti će vam pomoći u donošenju odluke kako odabrati pravi!

Montažni bazen
Foto: Bestway
1/4
23.06.2019.
u 09:19

Baš sve što vam je potrebno za bezbrižno i ugodno uživanje u bazenu možete pronaći u ponudi ekskluzivnog zastupnika marke Bestway za hrvatsko tržište i koji njeguje dugogodišnju tradiciju u proizvodnji bazena i srodne opreme

Kad temperature pokažu više od 30 Celzijevih stupnjeva, spas se može pronaći jedino u hladovini ili u osvježavajućoj vodi. Za sve one koji nisu sretnici da žive uz more ili rijeku u kojoj se mogu kupati, kao odlična alternativa može poslužiti montažni raj u vlastitom vrtu. Ali pitanje je: kako odabrati pravi bazen?

Tko će bazen koristiti i gdje će stajati?

Kupujete bazen za sebe i svog partnera/partnericu? Ili kupujete bazen za djecu kojoj će se u igri pridružiti i prijatelji iz škole? Različiti odgovori na ta pitanja utječu na krajnji ishod, ali svakako je mjesto gdje će bazen stajati jedna od bitnih stvari prilikom donošenja odgovora na dilemu „kako odabrati pravi bazen“.

Za početak, preporučuje se ravna podloga, po mogućnosti beton koji je ravan i gladak pa je u tom slučaju ispod bazena dovoljno postaviti podlogu poput najlona ili neku vrstu tepiha. Ukoliko će bazen stajati na travi, tada trebate razumjeti da će trava rasti ispod bazena, a vlaga koja će se stvarati prilikom prskanja vode iz bazena ići u prilog vegetaciji.

Ako kupujete bazen za djecu, vjerojatno će vam biti dovoljan manji bazen na napuhavanje čiji promjer birate sami ovisno o prostoru kojeg imate. No, poznavajući dječju hiperaktivnost, definitivno biste trebali razmisliti o kupnji nešto većeg bazena. U takvim slučajevima dobar izbor su bazeni na napuhavanje većih dimenzija i različitih oblika koji su cjenovno iznimno prihvatljivi.

Foto: Bestway

Nešto kvalitetniji odabir su obiteljski bazeni s rubom na napuhavanje koji su nešto manjih dimenzija i praktični za postavljanje, što znači da ga i vrlo jednostavno možete isprazniti i spremiti kad vam više nije potreban.

Bazen s metalnom konstrukcijom – najčvršće rješenje

Bazeni sa metalnom konstrukcijom Power Steel dolaze u različitim oblicima (okrugli, ovalni, pravokutni) i veličinama te su u svakom slučaju idealan odabir ukoliko ćete bazen koristiti intenzivno tijekom dužeg perioda.

Na tržištu postoje i bazeni s metalnim stijenkama - modeli Hydrium -  koji su najizdržljiviji i najčvršći, te koji će uz pravilno održavanje imati iznimno dug vijek trajanja. Njihova prednost u odnosu na sve druge vrste bazena je i ta što mogu stajati na otvorenom i tijekom hladnijih mjeseci, odnosno nije ih potrebno rastavljati i pohraniti nakon što ih prestanete koristiti. Bit će dovoljno da ih u startu smjestite na ravnu podlogu te da ih nakon prestanka korištenja prekrijete odgovarajućim pokrivačem kako biste ih zaštitili od vanjskih utjecaja.

A baš sve što vam je potrebno za bezbrižno i ugodno uživanje u bazenu možete pronaći u ponudi ekskluzivnog zastupnika marke Bestway za hrvatsko tržište i koji njeguje dugogodišnju tradiciju u proizvodnji bazena i srodne opreme. Trebate li dodatan savjet ili tražite odgovor na pitanje prije, tijekom ili nakon kupnje svog novog bazena, bez ustručavanje se možete obratiti centru za korisničku podršku koji će vam rado pomoći doći do traženog odgovora ili pronaći najbolje rješenje za vaše ljetne dane koje namjeravate provesti u svom vrtu ili dvorištu..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije