Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet-prijevara

Kupio notebook, u kutiji mu stigao komad drva!

Cjepanica
Dusko Marusic/PIXSELL
05.02.2013.
u 10:30

Paket mi je stigao dan nakon što sam naručio notebook. Kada sam otvorio kutiju vidio sam drvo i odmah otišao u poštu reći da sam prevaren i da stopiraju moju uplatu novca, rekao je 29-godišnji Nenad.

Nenad Petrović iz Beograda kupio je notebook, ali u pošiljci koju je dobio na kućnu adresu dobio je komad drva, javlja Blic.

– Paket mi je stigao dan nakon što sam naručio notebook. Kada sam otvorio kutiju, vidio sam drvo i odmah otišao u poštu reći da sam prevaren i da stopiraju moju uplatu novca – rekao je 29-godišnji Nenad.

Paket je otvoren pred komisijom i tamo su mi rekli da slučaj prijavim policiji, što sam i učinio. Po povratku u poštu rekli su mi da ništa ne mogu učiniti i da moraju proslijediti uplaćeni novac – ispričao je.

Prevareni mladić poslao je mail i osobama s portala „kupujem-prodajem“, preko kojeg je dogovorio kupnju notebooka, a oglas na temelju kojeg je "kupio" notebook uklonjen je s portala dva sata nakon što je ostavio komentar o prijevari.

Čemu obveza o upisivanju osobnih podataka kupca i prodavatelja na portalu kada nitko ne reagira, zapitao se Nenad.

>>Nasjeo na "povoljnu" priliku putem internetskog oglasnika

Komentara 10

OB
-obrisani-
11:05 05.02.2013.

Ne kupujte preko interneta ništa, osim ako nije plaćanje pouzećem. Plaćanje mačka u vreći,vrlo je rašireno u Hrvatskoj

OB
-obrisani-
11:11 05.02.2013.

notebook made in bosnia und hercegovina

Avatar kobra22
kobra22
22:48 06.02.2013.

Šta hoče!! Dobio je ljepu ukrašenu( sa srčekom )cjepanicu, koja mu može poslužiti za ogrijev! Opet je nešto dobio! Netreba čjepidlačiti! " Bolje biti ranjen nego mrtav"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije