Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NISU OČEKIVALI

Kupila njihalicu za bebu, a kad su gosti otvorili kutiji uslijedilo je neugodno iznenađenje

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/2
05.12.2019.
u 11:40

Poklon je kupila u prodavaonici rabljenih predmeta jedne humanitarne organizacije na Floridi

Veronica Alvarez-Rodriguez provela je nedjelju tražeći idealni poklon za dijete za koji nije željela mnogo platiti no htjela je nešto čemu će se beba veseliti. U prodavaonici rabljenih predmeta humanitarne organizacije Goodwill u Valparisu na Floridi pronašla je baš to: neotvorenu kutiju s njihalicom za bebe za 10 dolara.

Kasnije toga dana gosti su se okupili, pokloni su otvoreni i uslijedio je šok. U kutiji umjesto njihalice za bebe bila je poluautomatska puška Mossberg 715T sa streljivom koje nije bilo za tu pušku.

FOTO Ovo su fotografije koje su obilježile desetljeće na izmaku

Ilustracija
1/38

Alvarez-Rodriguez objavila je fotografije na facebooku i napisala da oružje, sudeći po njegovu serijskom broju, nije ukradeno pa joj je policija rekla da s oružjem može učiniti što želi.

Policija je privremeno zadržala pušku a Goodwill nije želio komentirati slučaj.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Dječak dobio najbolji poklon za Božić

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:57 05.12.2019.

pa zar nije bilo sumnjiva težina kutije??? pa to je najmanje bilo 4 kg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije