Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti i razočarani

Kupci četiri sata ostali zarobljeni u IKEA-i, nastao je pravi kaos

ikea
Foto: YVES HERMAN/REUTERS/PIXSELL
18.07.2016.
u 09:15

Građani koji su nahrlili u trgovinu svjedoče o kaosu koji je nastao

Došlo je do zastoja na parkiralištu nove IKEA-e koja je otvorila svoja vrata kupcima prošlog tjedna. Građani koji su nahrlili u trgovinu svjedoče o kaosu koji je nastao. 

Kako, tvrde, bili su zaglavljeni četiri sata na parkiralištu. 

Prometni kaos nastao je ispred trgovine u Readingu u Britaniji, Berkshire, jer su se automobili nagurali jedan iza drugoga, dok se oni iz garaže nisu mogli ni maknuti. Na mjesto događaja stigla je i policija pokušavajući srediti situaciju, no ljudi su satima čekali u svojim automobilima.

Mnogi posjetitelji svoje dojmove podijelili su na društvenim mrežama, žaleći zbog incidenta. Neki su rekli da su bili zarobljeni više od tri sata, dok drugi kažu da nikada više neće posjetiti trgovinu.

Iz IKEA-e su potvrdili da je parkiralište bilo zatvoreno kratko poslijepodne kako bi se omogućilo kupcima da iziđu iz trgovine. "Radimo na tome da promet krene što je brže moguće", poručili su iz trgovine.

Ključne riječi

Komentara 13

MC
matija.cukovic.2000
15:47 18.07.2016.

Nebitna vijest.

DU
Deleted user
10:23 18.07.2016.

neka im

DU
Deleted user
11:34 18.07.2016.

Traže Pokemone ili što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije