Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVODE REDA
Povratak na članak

Kupce i cijene drva Hrvatske šume će pratiti aplikacijom

Ogrjev se smatra socijalnim energentom pa ga Hrvatske šume građanima prodaju za 180 do 230 kn po kubiku, a prekupci i šverceri i za 450 kn

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
07:56 09.07.2019.

koje baljezganje... kad je netko platio kaznu za sječu šume bez dozvole?! i to za svoju šumu? ceste su nam pune traktorskih prikolica krcatih drvom, bez ikakvih oznaka, bez ikakve kontrole. koja glupost, 8 kubika je dovoljno za godinu dana za jednu kuću?! pitajte vi ljude koji se griju na drva! ispod 20 kubika nema sezone! bliže 30 je cifra. al 7-8... pa to je prije za dimljenje šunki! oglasnici puni švercera drvom, dal je policija koga uhvatila? nije. pa sad, ne kužim... i kakvo pravo na drvo?! kome?

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:27 08.07.2019.

Javna je tajna da svo drvo hrvatskih šuma završi u izvozu jer što bi se mučili i građanimna prodavali piljena i cjepana drva po 350 kn / m kako je bilo kad po toj cjeni idu trupci Talijanima koji ne pitaju ? I tako se stvori umjetna nestašica pa ti ostaju drvni centri koji ti nude po 680 kn / m ! No vrijeme je da se nekog zbog ovoga i pritvori !

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:30 08.07.2019.

Lako za ogrijevno drvo gledajte vi gdje odlazi i pod što se prodaje "F" klasa !!!

VL
RD
robert.dujmovic73
23:02 10.07.2019.

Da drustveno samoupravljanje funkcionira imale bi ga Njemačka.,, sta ce te vi pratiti!? Vi niste u stanju sami sebe pratiti,, sram i stid vas bilo.... Vi ste nakaradno upravljanje, samo otici u šume i provjeriri stanje, preci bi plakali kad bi vidjeli golgote u doslonom smislu! Ne pada vama na pamet cipurati svako deblo, jer cete se sasrati objasnjavajuci kako to ne funkcionira....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.