Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u MEĐIMURJu

Kupaju se u jezeru bez obzira na ploče o zabrani

utapanje,utopljenik,tijelo
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
10.06.2015.
u 15:16

Na dijelu na kojem se utopio učenik lani je stradao 59-godišnjak, a 2011. dvojica muškaraca koja su ispala iz čamca

Nad tijelom 16-godišnjaka iz Svetog Križa u Međimurskoj županiji koji se utopio u ponedjeljak oko 16.30 sati jučer je obavljena obdukcija kako bi se potvrdio uzrok smrti. Mladić koji je bio učenik Srednje škole Prelog, u kojoj se školovao za kuhara, sa skupinom je prijatelja otišao na jezero kod preloškog izletišta Marina. Odlučili su se okupati, skočili su u hladnu vodu, no on više nije isplivao. Tijelo su ronioci pronašli nekih pet metara od obale.

Potvrdilo se tako na najgori način da je kupanje u hladnom jezeru i akumulacijskom kanalu vrlo opasno. HEP je postavio ploče s natpisom o zabrani, no kupača ima na potezu od kafića do mosta kod Otoka. PU međimurska uputila je apel građanima da za kupanje koriste uređena kupališta pod nadzorom.

– Nikako nije dobro kupati se u rijekama, jezerima ili šljunčarama koje nisu uređene za to i nisu pod nadzorom stručnih službi – upozoravaju u policiji.

Lani se na tom dijelu jezera utopio 59-godišnjak, a 2011. dvojica muškaraca koja su ispala iz čamca.

>>Kupač (49) se utopio u Karašici u Valpovu

>>Utopio se učenik: S prijateljima skočio u hladnu vodu i više nije izronio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije