Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća
Povratak na članak

Kupač teško ozlijeđen u naletu glisera kod Malog Lošinja

Hitan medicinski prijevoz organiziran je za kupača teško ozlijeđnog u pomorskoj nesreći u malološinjskom akvatoriju.

Komentari 3

IM
Immanuell
20:13 04.07.2017.

Demantirajte me molim vas, ali iz teksta ja (možda pogrešno) pretpostavljam da autor (opet u večernjem, to je već drugi put u dva tjedna) pod nazivom Mali Lošinj misli na otok Lošinj. Ako sam u pravu, još jednom ponavljam: Lošinj je naziv otoka, a Mali Lošinj je naziv najvećeg naselja na otoku Lošinju i jednog od najvećih otočnih naselja na našoj obali uopće.

VL
LO
Long
20:17 04.07.2017.

Sigurno je vozacu glisera pozlilo naglo, pa je pao na gas i zato je glisirao na mjestu gdje to nije dozvoljeno.

VL
OB
ObrenM
08:01 05.07.2017.

Koliko treba biti mudar pa plivati sredinom kanala.Posebno je znakovita nacionalnost-Poljak.Uz Madjare sa njima uvijek neki problemi ne samo na moru vec i na planinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.