Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na rubu poplave

Kupa se u Karlovcu povlači, 21 cm prije objave izvanrednog stanja

Picture 031
VLM
10.12.2010.
u 10:24

U Karlovcu su i dalje na snazi izvanredne mjere obrane. Razina Kupe od 3 do 5 sati ujutro stagnirala je na 809 cm, potom se, nakon četiri dana vodenog vala, počela smanjivati

Nakon što je jutros Kupa u Karlovcu s vodostajem od 809 cm dosegla svoj maksimum u vodenom valu koji traje četvrti dan, od 5 sati razina se smanjuje i u 10 sati je iznosila 803 centimetra. Prestanak oborina i niske temperature doprinijele su smanjenju dotoka i Karlovac je odahnuo, na rubu proglašenja izvanrednog stanja.

 

Izvanredne mjere od poplava, uvedene u srijedu u 14 sati, još su na snazi. Zbog vode na kolniku za sav je promet zatvorena državna cesta D 36 Karlovac - Pisarovina -Pokupsko u mjestima Koritinja i Gradec te ŽC 3149 Donje Mekušje - Husje i lokalna cesta u mjestu Priselci. "Od svijeta su odsječeni" Vodostaj, Šišljavić i Mekušje.

Komentara 1

Avatar mrav22
mrav22
15:45 10.12.2010.

Ma zar je moguče da se je jedan novinar odvažio i nešto napisao o Karlovcu koji je na rubu opčeg potopa ,nitko ne piše kako je kod nas u okolici grada čije su kuče okružene vodom bez ikakovog prilaznoga puta nito ne dolazi ni pogledati a kamoli poslati hranu i vodu SRAMOTA bitan je SANADER a obični ljudi u nevolji ki ih j....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije