Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kupa je stalna prijetnja zbog klime, ali i zbog svega što su 'zaribali' stručnjaci

Iz rijeke se više ne vadi pijesak i još nije sagrađena brana koja bi za visokog vodostaja usmjeravala vodu iz Kupe u kanal

Komentari 5

NV
novo vriijeme
16:43 21.09.2022.

Da se čiste kanali za na odnjavanje i da kopaju nove ne bi bilo poplave. Radne akcije su bile fuj, a sad nema nikakve akcije.

VL
AU
aurelll
18:10 21.09.2022.

Nakon što su nas više od dvije godine maltretirali plaćenici morona marketinga sad na scenu stupaju plaćenici klimatskog marketinga. Sad će nas nakon svake kiše, vjetra ili snijega beskičmenjaci kao ova mučenica uvjeravati u apokalipsu koja samo što nije nastupila. A spas je u tome da se odreknemo privatnog vlasništva i jedemo kukce.

VL
ME
Meter
17:14 21.09.2022.

Sjeimo se grandiozne ORA (omladinske radne akcije) Save koja je osigurala ZG od poplava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.