Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kunić, Barišić, Stipić i Bonačić-Krešić novi ravnatelji na HRT-u

Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića.
20. ožujka 2017. u 17:33 1 komentara 865 prikaza
HRT
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić nakon provedenog natječaja i razgovora s čak 38 prijavljenih kandidata za četiri ravnateljska mjesta na HRT-u imenovao je danas tri nova prisavska ravnatelja. Ravnateljem poslovanja postao je tako Mislav Stipić, ravnateljem poslovne jedinice produkcije Jozo Barišić, a prvim čovjekom prisavske tehnologije imenovan je Nikola Bonačić-Krešić.

Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića. Prekosutra u srijedu će na Prisavlju biti organizirano izjašnjavanje kreativnog osoblja o Kunićevom imenovanju, no kakvo god bude mišljenje djelatnika ono nije obvezujuće pa se sada može reći da će Kunić postati ravnateljom programa HRT-a.

>> Za 4 ravnatelja HRT-a natječe se 38 kandidata

>> Jurčević tužbom želi poništiti odluku o imenovanju Bačića glavnim ravnateljem HRT-a

Elipso

  • TWITOIST:

    Pita li se gledatelja barem nesto,npr. da maknete jedno tri osobe da ih ne gledamo,ali s'druge strane za 80 kuna bolje se ne moze ni dobiti.