Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novčanice na testu
Povratak na članak

Kuna nije prljav novac, čišća je od drugih valuta

Testirane su novčanice i kovanice u svim apoenima iz banaka, trgovina, kioska..., a na njima je nađen mali broj bakterijskih kolonija

Komentari 4

RI
ribar110
12:22 01.12.2017.

Radim sa novcem svaki dan i kad vidim gdje ga ljudi sve drze i kakva im je kultura ophodenja sa njim ovo mi je gore tesko za povjerovati...ali koga briga prljav ili cist bitno je imati ga.

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
12:41 01.12.2017.

Jasno da je čist kada svi jači igrači barataju eurima i dolarima. A većina naroda ionako ima crkavicu kojom jedva spaja kraj s krajem.

VL
Avatar Papatest
Papatest
13:58 01.12.2017.

Naravno da je čist novac,nitko ga osim domaće stoke sitnog zuba ne koristi,za nju malo toga možeš kupiti zato ćemo priječi na Euro to je prava prljava,puna ušiju i bakterija te virusa,valuta.S njom se može sve što poželiš čak i genitalni herpes kupiti od Šuputice.

VL
ST
sexy_trubadur
12:49 01.12.2017.

bas je sanader rekao ,,prljav je ,necu ga ili gazda Toda , dobro su oni to oprali ,zato i ne mozete uci u trag

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.