Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLINSKO VJENČANJE

Kum se pijan vješao po mladoženji i ljubio mladu

VN Australije
Foto: Agencije
1/2
01.06.2010.
u 17:27

Kumu su noge klecale, ruka se tresla, a kad je uz pomoć matičarke napokon potpisao, rušeći stolce, našao se na podu.

Dan kada dvoje ljudi uplovljava u bračnu luku svakako je poseban trenutak u životu. No ponekad se dogodi da vjenčanje ne protekne prema uvriježenoj proceduri.

Svjedoči tome i proslava vjenčanja priređena u Solinu. Tamo je naime mladoženjin kum priredio pravi šou. I to je najbolji primjer što se može dogoditi kad čovjek previše puta zaviri u čašu, a da vjenčanje zapravo nije niti počelo.  

Stigavši u ured matičara, kum se jedva držao na nogama tražeći oslonac. I pronašao ga je u prvoj osobi do sebe - u mladoženji koji je sve pratio s osmijehom.

Prave teškoće nastale su kad se trebalo potpisati. Kumu su noge klecale, ruka se tresla, a kad se uz pomoć matičarke napokon potpisao, rušeći stolce, našao se na podu.

Tko zna što je sve prolazilo mladoj kroz glavu, a uz ozbiljan izraz lica pravila se kao da se ništa ne događa.

Nakon toga, prilikom čestitanja, kum je iskoristio trenutak te poljubio u usta mladenku i njezinu kumu.

"Vrhunac" solinskog vjenčanja dogodio se u crkvi kad kum više nije mogao stajati na nogama pa je pijan sve pratio iz klupe.      

Ključne riječi

Komentara 33

BO
bonsai
18:32 01.06.2010.

pravi balkanac.

OB
-obrisani-
19:12 01.06.2010.

@@@@ DA I? Kum se bu sutra streznil, ali mladoženja je zabadava trezan i danas a od sutra bolje mu je da tak i ostane........

BO
bonsai
18:32 01.06.2010.

budaletina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije