Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužili su je zbog plagijata i relativiziranja antisemitizma

Kulturni rat na fakultetu: ostavka čelnice Harvarda

04.01.2024.
u 08:46

U današnjoj podijeljenoj Americi sva pitanja, od akademskih do kulturnih, postaju dio sukoba ljevice i desnice

Komentara 1

HO
homofobic
21:44 04.01.2024.

Koja diskriminacija i rasizam! Problemi su joj poceli jer se na saslusanju u Kongresu nije mogla prisiliti makar odglumiti da osuduje sto su Hamasovci ucinili Izraelcima posmicuci ih preko 1200 i potom uzeli kao taoce jos preko 250! Potom su ju diskriminirali sto nije osudila govor "ljubavi" radikalnih Arapa prema Zidovima na Harvardu. Posljednje sto su njoj uzeli za zlo jedesetak "znanstvenih" radova u kojima je uocen flagrantan plagiarizam. Naravno na kraju je morala rezignirati titulu predsjednika univerziteta ali su ju ostavili i dalje kao profesora plitiologije i uprave uz nesmanjenu placu os nesto sitno ispod 75 (sedamdeset pet) tisuca dolara mjesecno bruto (dlaku ispod 900 tisuca godisnje bruto)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije