Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirao glasine

Kuljiš: Nemam veze s novim dnevnikom, pokrećem portal

denis kuljiš
Boris Ščitar/VLM
29.08.2012.
u 13:37

Novi dnevnik navodno bi trebala uređivati Kuljiševa supruga Nada Mirković. Marjan Jurleka tvrdi da o projektu nema pojma.

Novinar Denis Kuljiš odbacio je glasine da sudjeluje o pokretanju novog dnevnika koji bi navodno trebao početi izlaziti u listopadu, piše Poslovni.hr.

– S time nemam veze – rekao je Kuljiš, koji priznaje da je i sam čuo glasine o novom dnevniku.

Kuljiš je pak otkrio da 15. listopada pokreće vlastiti web-site Asfalt, u kojemu će biti glavni urednik.

– Već sam skupio ekipu, ali ne bih puno o tome jer mi je važno strateško iznenađenje – rekao je Kuljiš, koji je nedavno napustio EPH i trenutačno surađuje s Večernjim listom.

Kao mogući financijer novog dnevnika spominjao se zagrebački Digitel, a uređivati ga je trebala Kuljiševa supruga Nada Mirković. Marjan Jurleka, kojeg se neslužbeno spominje kao osobu koja okuplja ulagače, tvrdi da o projektu nema pojma.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:21 29.08.2012.

Kuljiš pokreće portal o zdravoj prehrani...

RE
rest141
13:56 29.08.2012.

kad je kuljiš u pitanju možemo očekivati samo novu hranu za jugoslavenske nacionaliste

SK
skverko
14:34 29.08.2012.

Kuljiš i ekipa iz Le cercle Esplanade. Ti ljudi su opasnost za Hrvatsku. To su oni koji kroje istinu u ovoj zemlji, istinu koja nas vodi u propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije