Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj foruma

Kukuriku vlada uvodi nove poreze, a PDV raste do 25 posto

Forum
Forum
08.12.2011.
u 15:01

Forum analizira što to Hrvatska potpisuje s EU i kakva će nas Europa dočekati kad postane 28. članica

Novi broj tjednika Forum u naslovnoj temi otkriva ono o čemu Kukuriku šuti i nakon dobivenih izbora: Hrvate čeka još jedna godina odricanja, slabljenje plaća i mirovina, novi val otkaza i stečajeva, pad standarda i kupovne moći, novi porezi i rast PDV-a do 25 posto.

Forum analizira što to Hrvatska potpisuje s EU i kakva će nas Europa dočekati kad postane 28. članica. Komentare su napisali Nino Raspudić i Mate Kapović, oštri kritičari ideje o EU pod svaku cijenu, a u velikom intervjuu budući potpredsjednik vlade i prvi ministar eurointegracija Neven Mimica tvrdi da nas se sadašnja kriza ne tiče jer euro sigurno nećemo uvesti još 10 godina.

U velikoj temi o prosinačkoj šoping-groznici otkrivamo da ćemo trgovcima ostaviti 11 milijardi kuna od čega ćemo pet milijardi potrošiti na darove djeci, a za koje istodobno više nemamo ni sat dnevno. Donosimo i prvu rang-ljestvicu naših najboljih doktora koji su otkrili lijekove i terapije za najteže bolesti u posljednjih 50 godina. Cjelovit popis 200 liječnika s brojem radova i citiranosti u svijetu objavljujemo na web-stranici Foruma www.forum.tm.

Samo u Forumu pročitajte intervju legendarnog strip-crtača Danijela Žeželja koji se vratio raditi u Hrvatsku, ispovijest košarkaškog reprezentativca Dona Drapera kojeg je sport spasio da ne završi kao diler cracka u seriji "Žica" u svom rodnom Baltimoreu, razgovor o budućnosti glazbe s našim poznatim producentom Tomom in der Muhlenom, kolumne Đele Hadžiselimovića, Srećka Horvata, Davora Rostuhara, Edija Jurkovića Jasmine Popović, Marinka Jurasića...

Forum, tjednik od riječi i jedine novine bez žutila i senzacionalizma, sutra će biti na svim kioscima.

Ključne riječi

Komentara 104

RO
Rora61
18:07 08.12.2011.

Kako će se taj porez zvati? Harač nad haračima?

AU
Audience
21:26 08.12.2011.

Crveni vragovi su pusteni sa lanca.

OB
-obrisani-
15:14 08.12.2011.

ajoooooj....vraćajte.....Kosoricu....he he he he . još bolje....dr.Ivu........oni će nas.......bar ubit do daske...pa se nećemo više mučit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije