Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ ZA HRVATSKU

Kujundžić usred kampanje operira dva teška bolesnika

Milan Kujundžić,Vukovar
Foto: Branimir Bradarić
09.12.2014.
u 23:00

Stjepan Mesić i Ivo Josipović, kako kaže, uništili su funkciju predsjednika Republike

– Hrvatska je neuređena zemlja u kojoj su brojni zakoni prilagođeni pojedincima i partijskim elitama da bi oni mogli pljačkati i vladati – rekao je predsjednički kandidat Milan Kujundžić danas u Vukovaru, u kojem je počeo kampanju.

Najavio je i donošenje novog Ustava u kojem će pisati da su temelji hrvatske države u Domovinskom ratu čiji je jedan od najprepoznatljivijih simbola Vukovar. Rekao je da je, kao i većina Hrvata, politički očajan zato što su političke elite uništile Hrvatsku. Stjepan Mesić i Ivo Josipović, kako kaže, uništili su funkciju predsjednika Republike s ciljem pogodovanja nesposobnim vladama i kriminalu.

U sutrašnjem su Kujundžićevu rasporedu i hitne operacije dvaju pacijenata od 7 do 9 sati na gastroenterološkom odjelu u KB-u Dubrava.

– Riječ je o dvije hitne operacije teških slučajeva tumora koje mogu napraviti samo ja – potvrdio nam je Kujundžić, koji nakon zahvata kampanju kani nastaviti u Koprivnici, Đurđevcu, Bjelovaru i Zagrebu.

>> Kujundžić Sinčiću: Čujem da su ti Josipović i Mesić skupili potpise

>> 'Slavoniju je uništilo pogodovanje trgovačkim lobijima'

Komentara 24

JA
james49
08:54 10.12.2014.

Kujunđić gostuje u KBC Dubrava!

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:11 10.12.2014.

To mu je I profesija, ljecit narod, a ne iskoricavat za svoje politicke ambicije.

DU
Deleted user
00:38 10.12.2014.

Svatko bi volio da ga operira vrhunski stručnjak ali s ljudske strane, drago bi vam bilo i da vas i obiđe koji puta nakon operacije (iako zapravo ima mnogo takvih liječnika po našim bolnicama, koji pokazuju istinsku brigu za pacijenta a pored svih afera u zdravstvu, neopravdano ostaju nezamijećeni i o njima se ne govori) a ne da ga operira između dva politička mitinga, usred kampanje kojoj se posvećuje ovih dana više nego pacijentima...a tu su i druge obveze...moš misliti kako se i studentima posvećuje... to je previše svega da bi se moglo reći da je čovjek radišan...za svemu se istinski posvetiti trebao bi biti stvarno superman. Što se tiče toga da samo jedan liječnik pa makar i ravnatelj u državnoj bolnici zna izvesti pojedini zahvat, iako opis radnog mjesta, kodeks liječničke struke i interes bolnice o kojem bi zaposlenik, a nadasve ravnatelj trebao voditi brigu, uključuje i paralelno podučavanje i prenošenje znanja na mlađe kolege, time si priskrbljuje zvjezdani status i nehotice usmjerava pažnju javnosti na neslužbeni sustav našeg zdravstva unutar službenog o kojem se sve zna i ništa ne zna... o kojem mi se fakat neda u pola noći raspredati, samo moram primijetiti da to što uopće nije svjestan kako je to što je rekao o svojem sutrašnjem rasporedu nije korektno i nije u redu, znači da ga/ih fakat tepe taj holivudski zvjezdani sindrom. Evo u drugom članku jednoj neupitnoj liječničkoj zvjezdanoj veličini tamni sjaj podignutom optužnicom...Događa li se to postupno, nestanak kriterija, moralni pad, neutaživost za materijalnim, za slavom, oholo uživanje u vlastitoj veličini...ili je to oduvijek stvarni motiv...Kako god, a kak bi mogli prestati biti Balkanci ako nam se predsjednički kandidati ponašaju tako negospodski, vrijeđanjem ravnopravnih suparnika, obraćanjem inferiornijem s dijete drago?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije