Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio mostar

Kujundžić se usprotivio trećem entitetu u BiH

Milan Kujundžić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
14.12.2014.
u 17:48

Predložio je da se BiH preustroji po belgijskom ili švicarskom modelu s punom jednakopravnošću triju naroda i priključi Europskoj uniji

Milan Kujundžić, predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku, usprotivio se u Mostaru uspostavi trećeg, hrvatskog entiteta u Bosni i Hercegovini te je predložio da se BiH preustroji po belgijskom ili švicarskom modelu s punom jednakopravnošću triju naroda i priključi Europskoj uniji.

– Tri male državice u BiH nisu rješenje. To je korijen zla i nestanka BiH – rekao je Kujundžić.

>>Kujundžić: Bauk treba podnijeti ostavku

>>Kujundžić: Ivo Josipović sa mnom nema nikakve šanse

Komentara 96

AG
Agramer198
18:02 14.12.2014.

I ovo vašom izjavom svaka simpatija koju sam osjećao prema vama ide u zahod.. Kao da niste svjesni da BiH nije Belgija i da se Belgijanci nisu međusobno ubijali prije 20 godina..

IV
ivan.vidaspunta
19:16 14.12.2014.

Znači glumata Hrvata, a tamo neki yugobosanac. fuj.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:58 14.12.2014.

Koga ti predstavljas Kujundzicu,,zalost ziva zaista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije