Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rok do 21. veljače
Povratak na članak

Kujundžić potvrdio da će tražiti produljenje roka za donošenje novog Zakona o pobačaju

Osvrnuo se i na najavu da će se prema prijedlogu HZZO-a ubuduće gotovo sve vrste inzulina morati doplaćivati, ustvrdivši kako o tome nikada u Ministarstvu zdravstva nije bilo razgovara.

Komentari 2

GO
goran2hr
16:35 03.12.2018.

Zabrana pobačaja uz iznimke (silovanje, medicinski razlozi) i to stavite na referendum. A ne da o tome odlučuju lijevo liberalni suci i sabornici.

VL
DU
Deleted user
15:20 03.12.2018.

Slušaš ovog ustavnog suca i ne vjeruješ. Koliko mora laprdat da bi opravdao ubojstvo. Da ne govorim da cijelo vrijeme iznosi notornu laž da je Ustavom RH zaštićena ljudska osoba. To nigdje ne piše!! Ustavom je zaštićeno ljudsko biće! Biće a ne osoba. Živo biće koje je ljudsko, dolazi od čovjeka i postaje čovjek ili osoba ili umire u procesu ali je ljudsko biće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.