Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MINISTAR ZDRAVSTVA
Povratak na članak

Kujundžić: Osobno sam protiv abortusa, ali i protiv zabrane, jer ne donosi rješenje

Na pitanje kako je prošao njegov izbor za ministra zdravstva te koja mu je prednost u odnosu na ostale kandidate, odgovorio je kako su svi visokokvalitetni ljudi te da bi izbor bio dobar koga god bi Plenković izabrao.

Komentari 4

MO
mobitel20
12:01 20.10.2016.

Zar i Ti sine Brute !? Hahaha... Ipak vjerujem da Kujundzic misli i da ce provesti ono sto misli svaki normalan covjek na planeti Zemlji : pobacaj jest ubojstvo, "pravo zene da ubije" totalno degradira potencijalnog oca i mora see svesti na najteze slucajeve poput silovanja, opasnosti po smrt zene itd...Tehnicki, onda je u pravu, ne treba totalna zabrana...

VL
Avatar white socks
white socks
13:07 20.10.2016.

Obožavam ovakve likove bez stava - osobno sam protiv toga ali u stvari nisam (gade mi se).

VL
TB
taras.buljba
13:16 20.10.2016.

Kujundzicu vidjam te cesto u kbcDubrava neka si budza tamo pa cu reci samo ovo otidji u podrum na hitnu i pogledaj deke cime pokeivate bolesnike pogledaj i stidi se dok ijedna takova postoji u pomenutoj ustanovi sramotite drzavu sa tim pokrivacima .

VL
WU
wuggibiba
12:17 20.10.2016.

Kujundzic je nesposoban i nema pojma u cemu je problem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.