Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
`stanje je jako loše`

Kujundžić odgovara predsjednici: Prije terapije razmotrit ću druge bolesti

Milan Kujundžić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
03.08.2019.
u 11:22

Mada je dodala kako se neće miješati u zahtjev oporbe za izvanrednom saborskom sjednicom radi smjene ministra zdravstva, prof.dr.sc. Milana Kujundžića

"Odljev je zbog uvjeta rada, a ne zbog plaća, stanje u zdravstvu je neću reći katastrofalno, ali je doista vrlo loše i u posljednje tri godine nije se učinilo gotovo ništa. Žao mi je da tijekom ove zadnje rekonstrukcije Vlade nije zahvaćeno i zdravstvo", izjavila je predsjednica države, Kolinda Grabar Kitarović, gostujući u emisiji “S predsjednicom izvan protokola”.

Mada je dodala kako se neće miješati u zahtjev oporbe za izvanrednom saborskom sjednicom radi smjene ministra zdravstva, prof.dr.sc. Milana Kujundžića, predsjednica Grabar Kitarović citiranom je izjavom jasno poručila koji je njezin stav po pitanju ovog ministra u Vladi Andreja Plenkovića. Ministar Kujundžić izjavu predsjednice države komentirao je liječničkim tonom:

- Uvijek prije određivanja i početka terapije napravim egzaktnu dijagnozu i diferencijalno dijagnostički razmotrim druge bolesti. Tako ću postupiti i u ovom slučaju.

Komentara 87

OX
oxymoron
12:19 03.08.2019.

Imamo vise liječnika u politici nego po bolnicama i ambulantama.

VO
volina
12:47 03.08.2019.

Ma dajte mu više neko mjesto gdje ne mora dolaziti i raditi a plaća vrhunska. Ministarsko je preteško za njega, mora dolaziti na sastanke i raditi nešto.

DR
droza
12:12 03.08.2019.

Kujundžić nije dorastao funkciji koju obnaša. Neznam zbog čega se uopće uporno inzistira na tome da na čelu toga resora bude osoba liječničke struke.. Tu je potrebno postaviti vrhunskog menadžera, ekenomista, a obzirom na sve probleme unutar sustava zdravstva, tj.dugove..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije