Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVO

Kujundžić odbacio SDP-ove 'obmane': 'Vrlo rado ću u Saboru progovoriti o dugovima'

Ministar zdravstva Milan Kujundžić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
17.03.2017.
u 19:32

"Ulaskom u Vladu RH potpisao sam ugovor s Medicinskim fakultetom i Farmaceutsko-biokemijskim fakultetom u Zagrebu, gdje sam redoviti profesor, da ću održati minimalni broj predavanja za nula kuna"

Ministar zdravstva Milan Kujundžić priopćenjem je odbacio "obmane" koje su danas na SDP-ovoj tiskovnoj konferenciji izrečene na njegov račun oko rada i dugova u zdravstvu.

- Ulaskom u Vladu RH potpisao sam ugovor s Medicinskim fakultetom i Farmaceutsko-biokemijskim fakultetom u Zagrebu, gdje sam redoviti profesor, da ću održati minimalni broj predavanja za nula kuna. Također sam potpisao ugovor s KB Dubrava da ću za nula kuna po potrebi dolaziti napraviti ERCP kod najtežih bolesnika. Tako sam jučer išao raditi teškog bolesnika iz Osijeka - navodi Kujundžić u priopćenju, dodajući da u privatnoj poliklinici "naravno" ne radi.

- Glede dugova u zdravstvu i velikih zasluga SDP-ova ministra dr. Varge, vrlo rado ću doći u Sabor i o tome progovoriti - poručio je Kujundžić.

>> Sedam državnih bolnica u minusu pola milijarde kuna

>> U doba izbora Kujundžić ne želi udarati po džepu pacijenta

Komentara 1

VA
vanjaivano
21:34 17.03.2017.

Opet lazes, ministre! Ugovor za rad u dubravi nemas, a poslove ministra odgovorno i profesionalno obavljas boraveci u kb dubravi svaki dan po minimalno 3-4 sata. Za to vrijeme ne radis ercp, nego provodis ugodne trenutke sa svojom ljubavnicom, koju si postavio u upravno vijece HZZO-a da i tamo malo napravite financijskog reda. Njen identitet je poznat cijeloj bolnici, a i tvojoj supruzi Tatjani u Croatia osiguranju. Gradevina ti je u krizi pa ti se ocito jako zuri da nastavis radit kriminal u kb dubravi, kao i onda dok si poplocavao oko dubrave. Usput.. a kad zelis da te podsjetimo na Olympus? I na ocnu salu u dubravi? Mozda o tom ubojstvu pricas... Tko laze, taj i krade. Tko krade, taj i ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije