Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnici na ulici
Povratak na članak

Kujundžić: Nećete od nas dobiti ništa više

Primarci protiv toga da ih 25% ostaje u domu zdravlja, dok ostali mogu osnovati svoju ordinaciju, te protiv ukidanja nasljeđivanja.

Komentari 2

Avatar quousque tandem
quousque tandem
09:09 28.06.2018.

Badava predsjednica i premijer pričaju o demografiji kada ministri rade sve sto mogu da otjeraju mlade van. Preko godinu dana se radilo na zakonu, Kujundžić je imao potporu cijele struke, i sam se usmeno slagao sa svime, radilo se doslovno na spašavanju hrvatskog zdravstva - i onda je u zadnji čas bez objašnjenja odustao od svega osim nebitnih kozmetičkih promjena! I kako da ja sad mlađem kolegi kažem da ostane u Hrvatskoj, da će biti bolje - kada je očito da neće, da politika radi protiv svih savjeta struke i aktivno uništava ono od zdravstva što je ostalo. "Neće ništa dobiti" kaže ministar, kao da su liječnici prosjaci, kao da ne postoje zemlje gdje ih cijene. A svojedobno je rekao da "jedan svećenik vrijedi deset liječnika" - e pa nadam se da je bio u pravu i da ima dovoljno svećenika u pričuvi jer svaki liječnik koji od danas ode je njemu i premijeru na dušu!

VL
MV
Mijat vrdoljak
08:18 28.06.2018.

Kako može netko dati u nasljeđe nešto što nije njegovo? Otkupi pa pokloni to bi trebalo biti normalno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.