Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao inicijativu
Povratak na članak

Kujundžić: 'Život počinje začećem i treba ga zaštititi'

Upitan vjeruje li  da će Sabor, kako je najavila Vlada, do kraja godine ratificirati Istanbulsku konvenciju te promovira li ona rodnu ideologiju kako to neki u Hrvatskoj tvrde, Kujundžić je rekao da nije upoznat s detaljima

Komentari 7

BA
bakulušić
14:00 14.10.2017.

Imajući u vidu način na koji su micani pojedini ministri, imajući u vidu način na koji je povučen nacrt Obiteljskog zakona, imajući u vidu tko je izabran u Ustavni sud i koliki značaj imaju mediji i (ne)vladine udruge civilnog društva, za očekivati je da će marginalne skupine i dalje odlučivati o sudbini Hrvatske. Oni će nam krojiti gaće, oni će nam određivati što je dobro a što zlo. Oni će nas voditi u Sodomu i Gomoru. I brinuti da se putem ne pogubimo.

VL
KO
kodifan
00:13 15.10.2017.

kujundžiću...pretjerano ser.. a pravo na izbor..???

VL
MI
milecar12
13:13 14.10.2017.

Dok se ne izvede zakon koji govori da život počinje začećem (jer to trenutno nikako nije istina), pričate gluposti. Kad se donese takav zakon, i ako se zabrani pobačaj, umjesto Hrvatske početi će zarađivati susjedi kojiće taj zahvat raditi.

VL
CH
chanchir
06:51 15.10.2017.

zivot pocinje tati u jajima.seksom se nastavlja u mami. radjanjem,ako nije ima srice,nastavlja se u Rvackoj.

VL
MA
majmudin
15:52 14.10.2017.

zivot zapocinje erekcijom...Konjudzicu...

VL
DU
Deleted user
14:48 14.10.2017.

Od Kujundžića, kojeg ćemo zapamtiti po izjavi da "1 (jedan) svećenik vrijedi više od 20 (dvadeset) liječnika", ne treba očekivati poznavanje struke, uključivo kada počinje život. Čak i da istanbulska konvencija govori o rodnoj ideologiji, što nije točno jer zamislite,, istu je naša velika prijateljica Poljska ratificirala!!!, radije sam žena po rodu, nego po spolu. Ako sam žena po spolu onda moram živjeti u kuhinji guleći krumpire, svake godine roditi bar jedno dijete i pokorno primati batine koje sam sigurno zaslužila. Ako sam žena po rodu, onda mogu odabrati svoj život, kako je to dopušteno prvotnima po spolu i rodu. Jako sam začuđena da Tomašić, Petir i Miletić urliču protiv Istanbulske konvencije jer je to protivno hrvatstvu, a istovremeno su žene po rodu pa se španciraju po Bruxellesu i primaju veeelike plaće, umjesto da sjede doma i štrikaju ili heklaju, kako im spol po hrvatski, određuje,

VL
NO
nogogaz
12:59 14.10.2017.

Tako je! Istog su mišljenja u islamskoj državi. Ne samo o fetusu. I kad je u pitanju kontracepcija, istispolni, mjesto vjere i boga u državi i društvu...pogledi su nam isti! Pa kad znamo da imaju sve tri jeruzalemske vjere istogg boga, nije ništa neobicno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.