Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Kuhinjskim nožem susjeda ubo u trbuh zbog čestice zemlje

hitna pomoc
Ivana Ivanović/Pixsell
12.01.2012.
u 11:48

Ante Š. (31) iz Postira oporavlja se u splitskom KBC-u, a njegov napadač Bogdan N. (62) na kriminalističkoj je obradi. Prijavit će ga zbog pokušaja ubojstva

Ante Š. (31) uboden je nožem u srijedu oko 18 sati i 20 minuta u Postirama na Braču. Hitno je gliserom prebačen u Klinički bolnički centar Split gdje je operiran. Oporavlja se na Jedinici intenzivnog liječenja i nije životno ugrožen.
Ubodnu ranu u trbuh kuhinjskim nožem dugim 30 centimetara zadao mu je susjed Bogdan N. (62) s kojim su se on i brat prije toga posvađali. Prepirka je prerasla u tučnjavu. Ante Š. (31) je više puta letvom po glavi udario Bogdana N. na što je on uzvratio ubodom nožem u trbuh.
Susjedi su već dugo u vrlo lošim odnosima zbog jedne čestice zemlje. Zadnjih nekoliko godina policija je više puta intervenirala zbog njihovih sukoba.
Bogdan N. (62) ima lakše tjelesne ozljede od udarca letvom. U četvrtak ujutro prepraćen na kriminalističku obradu. Kazneno će biti prijavljen zbog pokušaja ubojstva.

Komentara 2

CH
chemica
13:54 12.01.2012.

Čuli ljudi da od rvackog suda baš i nema neke koristi pa su problem odlučili \"riješiti\" sami.

OR
orisis
20:16 12.01.2012.

dva brata uboga ubi jedan drugoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije