Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
minijatura

Kuća za lutke vrijedna 10.000 eura

Kuća za lutke
Deustche Welle Screenshot
05.05.2014.
u 14:11

Kuća za lutke ima 4 kata i visoka je oko 2 metra, a svi detalji u njoj skupljani su 10 godina po cijeloj Europi, dio su sami vlasnici i sami izradili. Njihov sin kuću sada prodaje

Mnoge žene se žale na svoje muževe jer moraju čekati mjesecima da ih ovi poslušaju i izvrše i najsitnije popravke ili dekorativne korekcije po kući.

Ali ima i drukčijih muževa. Dokaz za to je priča o jednoj Šveđanki koja je zamolila svog supruga da joj napravi kuću za lutke o kakvoj je oduvijek sanjala. On ne samo da je na to pristao, već je 10 godina putovao sa svojom suprugom po čitavoj Europi trežeći odgovarajući namještaj i materijale za nju. Sada je kuća u posjedu njihovog sina koji je namjerava prodati - za 10.000 eura!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije