Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proboj za zagreb

KTC otvorio hipermarket u Sesvetama i dao božićnice za radnike u 22 grada

KTC Sesvete
Foto: KTC
1/4
06.12.2014.
u 01:45

Križevački obiteljski lanac otvorio centar u Sesvetama na mjestu bivšeg Getroa, prvi na zagrebačkom području. Svih 1100 radnika KTC-a u 22 grada primilo je 1000 kuna božićnice, a dodatno su nagrađeni najbolji pojedinci i centri i restorani

Trgovački lanac KTC iz Križevaca, koji je ove jeseni obilježio 20. godišnjicu otvaranja svoga prvog supermarketa, upravo u Križevcima, otvaranjem svojeg centra u Sesvetama kroči i na zagrebačko tržište, na kojem dosad nije bio prisutan.

Hipermarket nalazi se u prostoru bivšega Getroa, u ulici Ljudevita Posavskog 5, na oko 5000 četvornih metara u kojima nudi bogat asortiman prehrane, pića, čistila, kozmetike, tekstila, cvijeća, kućnih potrepština, a iz KTC-a navode da i da ima dječje opreme i igračaka, kao i audio-video uređaja, bijele tehnike, računala i informatičkih gadgeta, kućanskih aparata…

Foto: KTC

Ova KTC-ova akvizicija treći je njegov hipermarket, uz još 22 supermarketa i niz specijaliziranih dućana u 22 hrvatska grada. Osim toga, u portfelju KTC d.d., vlasništva obitelji Katavić, je i 17 restorana, 4 hotela, 7 benzinskih postaja i jedna lovačka kuća, a ukupno je u cijeloj grupi zaposleno 1100 radnika. Taj će se broj uskoro povećati i u Velikoj Gorici, gdje se, prema nekim informacijama otvara supermarket, drugi na širem području Zagreba nakon sesvetskoga.

A svi zaposlenici KTC-a i ove godine dobivaju po 1000 kuna božićnice. Najsposobniji od njih su, pak, nagrađeni i višestruko - na tradicionalnoj godišnjoj priredbi, ove godine u Virovitici, proglašeni su tako najbolji KTC-ovi robni centri, restorani, benzinske postaje…i u svakom od njih i najbolji djelatnik.

KTC - Najbolji u 2014.

Za prva mjesta – svi zaposleni nagrađenih robnih centara i restorana dobili su po 1000 kuna, za druga mjesta po 700, a trećeplasiranima je pripalo po 500 kuna gotovine.

Najbolji djelatnici u svakom robnom centru, najbolji vozač, najbolji kuhar, konobar… dobili su i dodatnih 1000 kuna.

>>KTC pustio u pogon nove plastenike vrijedne 4,5 milijuna kuna

>>Carlsbergu i KTC-u 
600.000 kuna kazne zbog dogovorenih cijena

>>Za 1000 radnika KTC-a 1000 kuna božićnice, najboljima i trostruko

Komentara 5

Avatar gecdra
gecdra
08:16 06.12.2014.

Dat če i todorić i tedeski božićnice,sedmog januara.

GE
gemist
09:35 06.12.2014.

Marljivi i sposobni radnici barem kod mene,volim tam otici makar po jednu mineralnu iako imam blize ostale centre,da dobio svaki radnik po 1000kn bozicnice i jos je taj moj centar 2. po kvaliteti na njihovom internom ocjenjivanju unutar grupacije i jos zbog toga svakom po 700kn,posteno

MN
Mister No 978
13:36 06.12.2014.

Zavrsit ce kao Pevec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije