Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

KTC i ovog Uskrsa pomaže

KTC i ovog Uskrsa pomaže
Foto: Promo
1/9
01.04.2023.
u 07:55

U sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja, tvrtka KTC s poslovnim partnerom Tvornicom ulja Čepin, provodi humanitarno djelo u kojem pomaže Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama „Korak dalje“ iz Daruvara.

Vrijednost donacije je 4.000,00 eura. Kupnjom suncokretovog ulja Tena u KTC supermarketima, u periodu od 1. do 30. travnja 2023., imate i vi priliku podržati ovo dobro djelo.

KTC od samih početaka poslovanja vodi brigu o široj društvenoj zajednici, organizira humanitarne aktivnosti za najpotrebitije skupine društva i udruge koje skrbe o najranjivijim članovima, djeci i mladima s teškoćama u razvoju te kroz različite ekološke projekte uključuje dječje vrtiće i škole. U protekle dvije godine kroz humanitarne aktivnosti donirano je više od pola milijuna kuna. Financijskim donacijama u suradnji s našim partnerima podržali smo brojne nacionalne i lokalne udruge kao što su: Sjena, Dora, Krijesnica, Ljubav na djelu, SOS dječje selo Hrvatska, Udruga Maslačak Križevci, Udruga za sindrom Down Međimurske županije, Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići iz Karlovca te podržali hvalevrijedne projekte kao što je projekt Vidi X mikroračunala. U narednom periodu planiramo nastaviti projekte u sklopu DOP-a, a s ciljem pomaganja zajednici u kojoj poslujemo i promoviranju općeprihvaćenih vrijednosti naše tvrtke, izjavila je Daliborka Kranjčić, predsjednica Uprave KTC-a.

Foto: Promo

U 2023. godini, uz već spomenuto humanitarno djelo za Udrugu „Korak dalje“ organiziran je nagradni natječaj pod nazivom „Za zelenu mladost“ za dječje vrtiće u gradovima u kojima posluje tvrtka KTC. Pet pobjedničkih vrtića osvojit će vrijedne nagrade – uređenje okoliša.

Posebno smo ponosni na našu suradnju s dječjim vrtićima i školama. U proteklom razdoblju, kroz različite natječaje, uključivali smo vrtićance te kroz zabavne projekte, a uz pomoć odgajatelja educirali ih o ekološki prihvatljivim materijalima, recikliranju i organskom uzgoju. Nakon kraće stanke za vrijeme pandemije ponovno smo organizirali nagradni natječaj za dječje vrtiće te smo u fazi izbora najkreativnijih prijava koje će za svoje vrtiće osigurati uređenje okoliša. Osigurat ćemo im sav potreban materijal, raznolike sadnice bilja i cvijeća, ali i stručno znanje naših zaposlenika iz poljoprivrednog odjela te im pomoći u realizaciji samog uređenja“, izjavila je Melanija Zorko, direktorica marketinga i odnosa s javnošću.

Foto: Promo

Osim aktualnih DOP aktivnosti i za nastavak godine planirano je niz humanitarnih djela i nagradnih natječaja kroz koje nastojimo podići i svijest okoline o važnosti pomaganja. Ako smo i malo doprinijeli u izgradnji humanijeg okruženja te i malo olakšali rad hvalevrijednim udrugama u njihovom svakodnevnom nastojanju da učine život svojim članovima i njihovim obiteljima lakšim i boljim, iznimno smo sretni, poručuju iz KTC-a.

Više informacija o DOP-u nalazi se na linku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije