Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENA JEDNA OSOBA

Krvavi obračun u Vrapču: Jedna osoba ubijena, druga ozlijeđena

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
27.10.2020.
u 23:31

Do sukoba je došlo oko 21,30

Jedan je čovjek ubijen, a drugi teško ranjen u teškom fizičkom obračunu koji se večeras oko 22 sata dogodio kraj tržnice u zagrebačkom Vrapču.

- Oko 21,30 došlo je do sukoba nekoliko osoba u Vrapčanskoj ulici. Jedna osoba je preminula i jedna je ozlijeđena.  Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem privedena je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Očevid je u tijeku - izvijestila je zagrebačka policija.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
01:35 28.10.2020.

Tamo pun park čudnih likova. Najgore 50 m od osnovne škole. Vatrigasno vozilo i šmkim sve otpratiti

ZV
zvezdomor
07:25 28.10.2020.

Ta ekipa klošara s placa i parka je tamo već godinama i svako malo se napiju i pobiju rade nered i probleme i po danu i po noći spavaju i pišaju po klupama na kojim žene poslije prodaju povrće Škola 30 metara Dom zdravlja 100 metara Vrtić 150 metara I nitko godinama ne radi ništa da se ta grupa rastjera Kao radit će se nova tržnica,ako ne razjurite tu ekipu tržnicu ne morate ni radit a o parku neću ni govorit jer se uredio prije par godina kao i dječje igralište al od tih klošara nemoguće ga je koristiti Smeće posvuda razbite flaše katastrofa a ured s predstavnicima mjesne vlasti udaljen 80 metara

CR
crohumans
01:49 28.10.2020.

Parkovi na "zapadu" su poznati po "svemu i svačemu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije